Bu maçta her şey var: 7 gol, penaltı ve kırmız kart! Galatasaray, Kasımpaşa’yı deplasmanda yendi!

Trendyol Süper Lig’in 30.haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollere sahne olan maçı Galatasaray, 4-3 kazandı. Galatasaray puanını 81’a çıkararak liderliğini sürdürdü.

Bu maçta her şey var: 7 gol, penaltı ve kırmız kart! Galatasaray, Kasımpaşa’yı deplasmanda yendi!

Trendyol Süper Lig’in 30.haftası kritik bir maça sahne oldu. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda Kasımpaşa evinde Galatasaray’ı ağırladı. Karşılıklı gollere sahne olan maçta gülen taraf 4-3'lük skorla Galatasaray oldu.

Sarı kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri 27.dakikada Dries Mertens, 48 ve 83.dakikalarda Mauro Icardi, 90.dakikada Carlos Vinicius kaydetti.

Bu maçta her şey var: 7 gol, penaltı ve kırmız kart! Galatasaray, Kasımpaşa’yı deplasmanda yendi! - Resim : 1

Kasımpaşa’nın gollerini ise 34.dakikada Icardi (kendi kalesine) 57.dakikada Aytaç Kara, 77.dakikada Nuno Costa attı.

Öte yandan Kasımpaşa’da Winck, 79.dakikada Zaha’yı ceza sahası içinde düşürdüğü için kırmızı kart gördü. Icardi’nin kullandığı penaltı vuruşunu kaleci Gianniotis kurtardı.

Galatasaray bu sonuçla puanını 81’e çıkararak liderliğini sürdürdü. Kasımpaşa ise 43 puanda kaldı.

Bu maçta her şey var: 7 gol, penaltı ve kırmız kart! Galatasaray, Kasımpaşa’yı deplasmanda yendi! - Resim : 2

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Cevdet Kömürcüoğlu, Abdullah Bora Özkara

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Omeruo, Porozo, Yasin Özcan (Dk. 90 Yunus Emre Gedik), Gökhan Gül, Fall, Hajradinovic, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Da Costa

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan (Dk. 74 Ziyech), Nellson, Berkan Kutlu, Köhn, Torreira (Dk. 89 Tete), Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens (Dk. 89 Vinicius), Kerem Aktürkoğlu (Dk. 63 Zaha), Icardi

Goller: Dk. 27 Mertens, Dk. 48 ve Dk. 83 Icardi, Dk. 90 Vinicius (Galatasaray), Dk. 34 Icardi (Kendi kalesine), Dk. 57 Aytaç Kara, Dk. 77 Da Costa (Kasımpaşa)

Kırmızı kart: Dk. 79 Winck (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Dk. 14 Ben Ouanes, Dk. 29 Omeruo, Dk. 53 Gökhan Gül, Dk. 70 Aytaç Kara (Kasımpaşa), 90+3 Vinicius (Galatasaray)