Bu notu okuyucunda tüylerini diken diken olacak! Şehidimizin eşi yazmış

Türkiye’nin çeşitli illerinden deprem bölgesine yardımlar gitmeye devam ediyor. Şehit eşinin gönderdiği yardım ise çok büyük anlam taşıdı. Eşinin giyemediği çorapları deprem bölgesine gönderen şehit eşi, üzerine de bir not bıraktı.

Bu notu okuyucunda tüylerini diken diken olacak! Şehidimizin eşi yazmış

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm Türkiye, afet bölgesindeki yaraları sarmak amacıyla elinden geleni yapmaya devam ediyor. Arama kurtarma çalışmaları sürerken, depremden kurtulan, enkazdan çıkarılan depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla su, gıda ve diğer ihtiyaçları için yediden yetmişe herkes seferber olmuş durumda. 

ŞEHİT EŞİN NOTU DUYGULANDIRDI

Deprem bölgesine Türkiye'nin her ilinden destekler gelmeye devam ediyor. Yaşlı teyzelerden tutun 6 yaşındaki çocuklara kadar herkes depremzede kardeşleri için elinden geleni yaparken şehit eşinin gönderdiği çoraplar ve üzerine yazdığı not tüyleri diken diken etti. Şehit eşi, depremzedelere gönderdiği çorapların üzerine, "Şehit olan eşimin giymediği çoraplar" yazdı. 

Bu notu okuyucunda tüylerini diken diken olacak! Şehidimizin eşi yazmış - Resim : 1