Bu ödemeyi bekleyen vatandaşlara müjde! Paralar hesaplara yatmaya başladı. Aile Bakanı Göktaş nefes aldıran açıklamayı yaptı

Türkiye'de milyonlarca dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaş devlet tarafından yapılan destek ödemeleriyle ayakta kalıyor. Aile Bakanlığı bünyesinde sürdürülen ödemeler vatandaşlara nefes olurken miktarı da enflasyon bazında arttırılıyor. Konuyla ilgili müjdeli bir açıklama Bakan Göktaş'tan geldi.

Bu ödemeyi bekleyen vatandaşlara müjde! Paralar hesaplara yatmaya başladı. Aile Bakanı Göktaş nefes aldıran açıklamayı yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ekim ayına ilişkin 3,25 milyar TL tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarının bugün itibariyle hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başlandığını duyurdu.

BUGÜN HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli ve yaşlı aylıklarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. 1,8 milyar TL tutarında yaşlı aylığı, 1,45 milyar TL tutarında engelli aylıklarının hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başlandığını belirten Göktaş, "Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanındayız. Bu doğrultuda ekim ayına ilişkin 3,25 milyar TL tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına bugün itibarıyla yatırıyoruz" ifadelerini kullandı.