Bu özelliğini kimse bilmiyordu! Bu içecekle libidonuz tavan yapacak! Sabah akşam içenler yaşadı

Uzmanlar, cinsel hayatınızı renklendirecek o içeceği açıkladı. Cinsel sağlığınız ile alakalı problemler yaşıyorsanız bu içecek tam size göre. Uzmanlar açıklayana kadar bu özelliğini kimse bilmiyordu. İçeriğindeki etkin maddeler, libidoyu yükseltiyor, adeta bir afrodizyak etkisi yaratıyor. Peki, cinsel gücü artıran içecek hangisi? İşte detaylar...

Bu özelliğini kimse bilmiyordu! Bu içecekle libidonuz tavan yapacak! Sabah akşam içenler yaşadı

Beslenme, tüm beden sağlığıyla birlikte cinsel yaşamı da direkt olarak etkiliyor. Sağlıklı ve dengeli bir beslenme düzeni benimseyen kişilerin cinsel yaşamları da sağlıklı ilerliyor. Ancak özellikle bazı yiyecek ve içecekler var ki onları beslenme programında düzenli olarak tüketmek ve tüketimini aksatmamak çok daha sağlıklı bir cinsel hayata sahip olmaya yardımcı oluyor. Uzmanların son yaptığı açıklamalarda özellikle yer verdiği bir içecek, cinsel hayatınızı renklendirecek. 

SONUÇLAR ŞAŞIRTICI

Gıdalar, insan hayatında büyük önem taşıyor. Bu nedenle bir besini tüketirken faydalarını ve zararlarını iyice incelemek gerekiyor. Araştırmacılar, özellikle insanların en çok tükettiği ürünler üzerinde araştırmalar yaparak faydaları ve zararları hakkında bilgi sahibi olmaya destek veriyor. Son yapılan araştırmalar, çay ve kahve içen kişilerin cinsel isteklerinde artış üzerine yapıldı. Bununla birlikte sonuçlar oldukça şaşırtıcı, çayın insan sağlığına pek çok faydası olduğu ortaya çıktı. 

ÇAY, HEM ERKEK HEM KADINLARDA CİNSEL İSTEĞİ ARTIRIYOR

Uzmanlar bir süredir çay ve kahve arasındaki farklar üzerine araştırmalar yapıyor. Genelde kahve tüketen insanlar, kahvede bulunan kafein sebebiyle çok daha iyi odaklandıklarını, enerjilerinin arttığını ve dolaylı olarak cinsel hayatlarında daha aktif olduklarını iddia ediyor. Ancak araştırmaların son yaptığı çalışmalar bunu yalanlar nitelikte.

Araştırmacılara göre, çay hem kadın hem erkeklerde cinsel isteği ve cinsel ilişkide alınan hazzı artırıyor. Özellikle kadın hipertansif hastalarda çay içmenin cinsel orgazm ve cinsel tatmin ile olumlu yönde ilişkili olduğunu gösteren bu araştırmalar çayın içerisindeki kateşin, polifenol, kafein, L-Theanine gibi başlıca kimyasal bileşenlerinin ruh halinin yükselme veya sinir sisteminin belirli bölümlerinde cinsel isteği başlatan bir etkiye sahip olduğuna dayanıyor.

Bu özelliğini kimse bilmiyordu! Bu içecekle libidonuz tavan yapacak! Sabah akşam içenler yaşadı - Resim : 1

ÇAYIN TEK FAYDASI CİNSEL YAŞAM DEĞİL

Her şeyin fazlası zarar olduğu gibi çayın da fazla tüketilmesi kansızlığa yol açıyor. Ancak düzenli ve dengeli bir şekilde tüketilen çay, içindeki flavonoidler ile erektil disfonksiyona karşı savaşıp, endotel fonksiyonunu iyileştirdiği için cinsel yaşama olumlu katkı sağlıyor. Ancak bilim dünyası bu konudaki araştırmaların henüz yeterli olmadığını düşünse de çay sadece cinsel yaşamda etkili değil.

Çay ile ilgili araştırmalara devam ederken uzmanlara göre, çay kalp sağlığını korumada fayda sağlayabiliyor. Aynı zamanda iyi bir bağırsak çalıştırıcı olan çay, inme riskini azalttığı gibi kan şekeri seviyesini de düşürüyor. Odağı artırmak için de iyi bir destekleyici olan çay, aynı zamanda kanser hücreleri üzerinde etkili.