"Bu seferki eline avucuna sığmayacak bir adam"

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, sundukları Duymadık Demeyin programında Fikret Orman ve Tuğba Coşkun'un olay ilişkisini yorumladı.

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun'un yaklaşık bir aydır Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Kızlarının annesi Sedef Zaim'den ayrıldıktan sonra iş hayatı kadar özel hayatında da sık sık adından söz ettiren Fikret Orman, kalbini kendisinden 11 yaş küçük olan Tuğba Coşkun'a kaptırdı. 

Süpriz ikilinin beraberliklerini Fikret Orman'ın yeğeni Tayfun Çotuk'un evinde çekilen video gün yüzüne çıkardı. Çotuk'un paylaştığı görüntüler bir süredir beraber olduğu söylenen Orman ve Coşkun ilişkisini belgelemekle kalmadı, Tuğba Coşkun'un şimdiden aileyi girdiğini gösterdi. 

40 yaşındaki Tuğba Coşkun'un 2010'da boşandığı eski eşi Mehmet Ali Erbil'den Ali Sadi adında bir oğlu var. Coşkun boşandıktan sonra Bodrum'da yazlık komşuları olan Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticisi Avukat Önder Fırat'la ilişki yaşamaya başlamış, 7 yıl süren bu ilişki 2 yıl önce sonlanmıştı. 

Orman'ın son aşkı

Fikret Orman ise Azeri model Ula Alex'in ardından geçen yaz Türkiye eski güzeli Özlem Kaymaz ile aşk yaşamıştı.

Seren Serengil olay ilişkiyle ilgili, "Tuğba Coşkun'un seçimleri kendinden yaşça büyük ve kuvvetli adamlar. Bu seferki birlikteliğiyse eline avucuna sığamayacak bir adam. Fikret Orman çapkın bir adam. Bütün kadınlar onunla büyük bir aşk yaşadıklarını düşünüyor. Üçüncü aya geldiklerinde öyle olmadığını anlıyorlar. Fikret Orman ile ilişkideysen 6 ay geçmeden bunu ifşa etmemen lazım. Çünkü o 6 ayda risk var. Özlem Kaymaz ile evleniyorlar mı? Ciddiler mi? derken şimdi Tuğba ile beraber." yorumunda bulundu.