Bu serum öldürüyor! Gençleşeceksin, hasta olmayacaksın, virüsler yanına yaklaşamayacak denildi: Gerçekleri tv100 ortaya çıkardı

Sosyal medya fenomenleri tarafından önerilen ve son zamanlarda moda olan vitamin serumları ile ilgili gerçeklere tv100 ekibi ulaştı. İşte öldüren seruma dair gerçekler ve uzmanların uyarıları…

Sosyal medya fenomenlerinin önerisiyle moda olan ancak ölümcül sonuçlara yol açan vitamin serumlarıyla ilgili bir gerçek ortaya çıktı.

CEZASI SADECE 100 TL

Serumların sağlık kuruluşları dışında takılmasının suç olduğu öğrenildi. Vitamin serumu takan yerlere ceza uygulandığı fakat bu cezaların caydırıcı olmadığı ortaya çıktı.

Uzmanlar insan sağlığının bu kadar ucuz olmadığı ve cezaların arttırılması ve gerekli düzenlemelerin yapılması gerektiğini ifade ediyorlar.

Ölümcül risk taşıyan bu uygulamanın cezası sadece 100 TL.

ÇEŞİT ÇEŞİT İSİMLER VERİLMİŞ

Ölümcül sonuçlara yol açan vitamin serumlarına atom, vitamin kokteyli, gençleşme iksiri gibi çeşitli isimler verildiği ortaya çıktı.

Bu serumlar fenomenlerin önerisi ile evde, kuaförde hatta ofislerde bile kullanılır hale geldi.

MUCİZEVİ VAATLER İLE PAZARLANIYOR

Serumlar mucizevi vaatlerle pazarlanıyor ancak o kadarda mucizevi değil hatta alerjiniz varsa ciddi riskler bile barındırıyor.