Van Aanholt'un ayrılmak İçin istediği para belli oldu

Bu sezon istenilen performansı sergileyemeyen Patrick Van Aanholt, Galatasaray'dan ayrılmak için adeta servet talep etti.

Van Aanholt'un ayrılmak İçin istediği para belli oldu

Galatasaray'da devre arasında yolların ayrılacağı Van Aanholt'a talipler çıkmasından sonra Hollandalı oyuncu, Cimbom'dan servet istedi. Gelen tekliflere henüz cevap vermeyen tecrübeli oyuncu Galatasaray'dan sözleşmesinde yazan bonusların tümünü de talep etti. 

Milliyet'te yer alan habere göre, Sarı-kırmızılı teknik heyet tarafından gözden çıkarılan Hollandalı futbolcu, 31 Mayıs 2024’te sona erecek sözleşmesindeki tüm bedelin ödenmesini talep etti. Bununla da kalmayan Aanholt, bu süre içerisindeki bonusları da istedi.

Burak Elmas döneminde gelmişti

Kalan 1.5 sene için net 2 milyon 850 bin euro talebinde bulunan 32 yaşındaki futbolcu, bu süre içerisinde kazanılacak bonusların da elde edilmiş gibi kendisine verilmesi talebinde bulundu.

Bu süreçte sözleşmesinde toplamda 1 milyon 50 bin euro bonus maddesi bulunan Aanholt’un, bu rakamın önemli bir bölümünü istediği öğrenildi. Bunun da yaklaşık 750 bin euro olduğu ifade edildi.,