Bu yıl ikincisi düzenlenen Sağlık Medikal Fuarı yoğun bir katılımla ziyarete açıldı.

İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından düzenlenen bölgedeki tek fuar olma özelliği taşıyan "Sağlık Medikal Fuarı" Van’ın sağlık turizmine katkı sunacak

Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışından onlarca firmanın katıldığı “Sağlık Medikal Fuarı”  Van’ın sağlık turizmine katkı sunacak. Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılan açılış törenine, Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Uygun, Van OSB Başkanı Mehmet Aslan ile İran, Azerbaycan, Irak ve diğer ülkelerden gelen firma temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

3 GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK 

Açılış programında konuşan İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Uygun, fuara yurt içi ve yurt dışından 45 katılımcının katıldığını belirtti. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen medikal ve sağlık alanında ürün tedariki gerçekleştiren firmaların stant kurduğunu ifade eden Uygun, fuarın 3 gün boyunca devam edeceğini kaydetti.

"SAYISININ  ARTMASINI TEMENNİ EDİYORUZ" 

Fuarın ileriki yıllarda daha büyük bir organizasyon haline dönüşeceğini dile getiren Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun ise “Şehrimiz için daha emekleme aşamasında olan sağlık turizmi bu fuarlarla bizlere çok ciddi destekler verecektir. Yurt içi ve yurt dışından katılımcılarla beraber ileriki yıllarda daha büyük bir organizasyon haline gelecektir. Bizler de ilin sağlık yöneticileri olarak böyle organizasyonların sayısının artmasını temenni ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.