Bu yıl ürün satışında rekor kırdı

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Marmarabirlik), 2020 yılında 45 bin ton ürün satışı gerçekleştirerek yeni bir rekora imza attı.

Bu yıl ürün satışında rekor kırdı

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Marmarabirlik), 2020 yılında 45 bin ton ürün satışı gerçekleştirdi. Birlikten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, büyümenin yolunun çok ürün satmaktan geçtiğini belirtti.

Bu yıl için hedefledikleri 45 bin ton ürün satışına ulaşmalarının, Marmarabirlik ve üreticiler adına büyük anlam ifade ettiğini vurgulayan Asa, "Geçmişte satışları olumsuz etkileyen bütün sıkıntıları giderdik. Bundan sonra satışlar her yıl katlanarak büyüyecek. Bizim için psikolojik sınır 40 bin ton ürün satmaktı. Bunu geçen yıl başardık, 2020'de ise 45 bin ton ürün satışı gerçekleşmiş oldu" dedi.

Son 3 ayda Türkiye'yi karış karış gezdiklerini, her ilin dinamiklerini, tercih ettikleri ürünü ve pazarın taleplerini çok iyi bildiklerini aktaran Asa, sözlerine şöyle devam ett:

"Sahada yaptığımız görüşmeler, satışlarımıza olumlu yansıdı. Bu ziyaretlerimizde şunu bir kez daha anladım; halkımız Marmarabirlik'i tercih ediyor. Tüketmiş olduğu üründe güven gerektiriyor."