Buğra Kazancı Exatlon Challenge'da yarışacak

YouTube’da özellikle 13-17 yaş aralığındaki gençlerin takip ettiği, 2.13 Milyon aboneye sahip olan Buğra Kazancı, Acun Ilıcalı’nın Netflix’te yayınlanacak olan Exatlon Challenge ‘da yarışıyor!

Buğra Kazancı Exatlon Challenge'da yarışacak

MineCraftEvi isimli YouTube kanalında, tüm dünyada 2011 yılından beri oynanan, küplerle çeşitli tasarımlar yapmanıza olanak sağlanayan MineCraft oyununu oynayarak tanıtan ve artık oyunun uzmanı olanı Buğra Kazancı, akıllara şu soruyu getiriyor; konsol ve PC oyunlarında başarılı olan kişiler zorlu parkularda çok daha mı akılcı daranabiliyor ya yaşayabilmek için her türlü ortama uyum sağlayabiliyorlar mı? 

Oyunlar bu tarz yarışmalarla gerçeğe mi dönüşüyor? Ekran başında başarılı olanlar oyunların görevleri ile gerçek hayatta karşılaşınca da başarılı olabiliyor mı? Buğra Kazancı’nın dünya çapında konuşulan, YouTube’da ki başarısı gerçek hayattada devam edecek mi  Exathlon yarışmasını izleyerek göreceğiz.

Exathlon, Acun Medya Global tarafından dünya çapında yapımcılığı sürdürülen bir spor realite programı.

Yüksek fizik performans ve konsantrasyon gerektiren, Ünlüler ve Gönüllüler olarak ayrılmış iki takım haftalar boyu özel kamplarda yaşayarak, hem kendi gruplarının galibiyeti hem de bireysel şampiyonluk için parkurlarda yarışırlar.