Kayserispor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Başakşehir maçı canlı yayın bilgileri!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftası Kayserispor Başakşehir mücadelesi ile devam ediyor. Medipol Başakşehir deplasmanda Yukatel Kayserispor ile kozlarını paylaşacak. Hakem Kadir Sağlam’ın yöneteceği, Kayserispor Başakşehir maçında her iki takımda puanını yükseltmek istiyor. Futbolseverler maçın detaylarını merak ediyor. Peki, Kayserispor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Başakşehir maçı canlı yayın bilgileri!

Kayserispor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Başakşehir maçı canlı yayın bilgileri!

Spor Toto Süper Lig 22. hafta maçları ile devam ediyor. Bu akşam Yukatel Kayserispor Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geliyor. Kadir Has Şehir Stadyumu'nda oynanacak maçı, hakem Kadir Sağlam yönetecek.

KAYSERİSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kayserispor Başakşehir maçı, bugün (2 Şubat) saat 17.00'de Kadir Has Şehir Stadyumu'nda oynanacak. Müsabaka, Bein Sports 1 ekranlarında naklen ve şifreli olarak yayınlanacak.

KAYSERİSPOR VE BAŞAKŞEHİR PUAN DURUMU

Başakşehir, 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle haftaya 40 puanla 3. sırada başladı. Kayserispor ise 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet sonucunda topladığı 29 puanla 7. sırada bulunuyor.

SAKATLIKLAR VAR

Başakşehir’de Şener Özbayraklı ve Bertrand Traore’nin sakatlıkları bulunurken, durumları maç saati netlik kazanacak. Caner Erkin, Edgar Ie ve Eden Karzev, Teknik Direktör Emre Belözoğlu’nun tercih etmesi halinde maç kadrosunda yer alabilecek.

2 FUTBOLCU KART SINIRINDA YER ALIYOR

Başakşehir’de Kayserispor karşılaşması öncesinde 2 futbolcu sarı kart sınırında yer alıyor. Stefano Okaka ve Danijel Aleksic ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular, Kayserispor karşısında sarı kart görmeleri durumunda 23. haftada Alanyaspor ile deplasmanda oynanacak maçta cezalı duruma düşecek.

KAYSERİSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇ BİLETİ FİYATI NE KADAR?

Perşembe günü oynanacak olan karşılaşma öncesinde biletlerde satışa çıktı. Kulüpten yapılan açıklamada bilet satışları ile ilgili şunlar ifade edildi: “PFDK'nın almış olduğu karar gereği; evimizde oynadığımız Beşiktaş karşılaşmasında Kuzey Alt C, D ve E blokta yer alan taraftarlarımızın Başakşehir karşılaşmasına girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir. Kulübümüzün almış olduğu karar gereği, PFDK kararı ile ceza alan bloklarda bulunan kombine sahiplerinin koltukları bu maç için satışa açılacaktır” ifadeleri yer aldı.

Karşılaşmanın bilet fiyatları ise şu şekilde;

Batı Balkon: 150 TL

Batı Alt: 100 TL

Doğu Alt: 75 TL

Doğu Üst: 50 TL

Kuzey Üst: 30 TL

Güney Alt: 30 TL

Misafir: 39 TL