Bugün markete gidecekler dikkat, bu şok görüntüyü görmeyin! Ekmek dolabından çıktı, personel bile dokunamadı

İstanbul’da bir market zincirinde yaşananlar duyanların midesini bulandırdı. Ekmek rafında böcek gören vatandaşlar personeli böceği oradan alması için uyardı. Ardından market çalışanının böceği kaldırmak istemeyip, "Ben dokunmam" dediği duyuldu. Böceğin dolaptan kaldırılıp kaldırılmadığı ise bilinmiyor. Vatandaşların bu durumlara karşı daha dikkatli olması tavsiye edildi.

Bugün markete gidecekler dikkat, bu şok görüntüyü görmeyin! Ekmek dolabından çıktı, personel bile dokunamadı

İstanbul’da sabah saatlerinde bir markette yaşananlar duyanları hayrete düşürdü. Ekmek almak isteyen bir kişi ekmek dolabına yönelince dolabın içindeki böceği fark etti. Ardından personeli alması için uyarınca market çalışanının verdiği tepki daha da ilginçti.

 

Bugün markete gidecekler dikkat, bu şok görüntüyü görmeyin! Ekmek dolabından çıktı, personel bile dokunamadı - Resim : 1

 "BEN DOKUNMAM”

Çevredeki vatandaşlar böceğin kaldırılmasını isteyince market çalışanının böceği kaldırmak istemeyip, "Ben dokunmam" dediği duyuldu. Böceğin ekmek rafından kaldırılıp kaldırılmadığı bilinmezken vatandaşların dikkatli olunması konusunda uyarılar yapıldı.

 BÖCEĞİN TÜRÜ BİLİNMİYOR

Vatandaşlar tarafından ekmek rafında görülen ve kaldırılması yönünde uyarılarda bulunulan böceğin türü henüz bilinmiyor.