Bugün Türkiye'de çalmadığı kapı kalmayacak. Hatta bazı bölgelerde aslan gibi kükreyecek. Aman dikkat şakaya gelmez

Meteorolojik paylaşımlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Meteoroloji Bey, dün akşam saatlerinde yaptığı paylaşımda bugün Türkiye genelinde beklenen hava durumu hakkında detaylı bilgi aktardı. Bugün Türkiye'de çalmadığı kapı kalmayacak. Hatta bazı bölgelerde aslan gibi kükreyecek. Aman dikkat şakaya gelmez.

Bugün Türkiye'de çalmadığı kapı kalmayacak. Hatta bazı bölgelerde aslan gibi kükreyecek. Aman dikkat şakaya gelmez

Meteoroloji Bey, dün akşam saatlerinde yaptığı paylaşım ile 4 Mayıs 2024 günü Türkiye geneli hava durumu raporlarını inceleyerek tahminlerini bir bir yazdı.

ÇALMADIĞI KAPI KALMAYACAK

Uzman isim, Türkiye'nin tüm bölgelerini bir bir sayarak "Trakya-Marmara geneli-Ege geneli-İç Anadolu batı-güney-doğu kesimleri-Akdeniz-Güneydoğu Anadolu kuzey ve doğusu-Doğu Anadolu-Batı Karadeniz iç kesimlerinde sağanak ve yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor lokal dolu-orta ve yer yer yüksek seviye şimsek-yıldırım aktivitesi kaydedilecek su baskını ve yıldırım riski var" dedi. Bugün Türkiye'de çalmadığı kapı kalmayacak. Hatta bazı bölgelerde kararsız hava ile karşılaştığında aslan gibi kükreyeceğini dile getirdi. 

İŞTE O PAYLAŞIM;

 

Bugün Türkiye'de çalmadığı kapı kalmayacak. Hatta bazı bölgelerde aslan gibi kükreyecek. Aman dikkat şakaya gelmez - Resim : 1