Bugün yola çıkacaklar dikkat! Vapur seferlerine lodos engeli

İstanbul'da Şehir Hatları AŞ'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre; olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi. Deniz Otobüsleri seferleri de aynı nedenlerle iptal edildi. İşte iptal edilen seferler...

Bugün yola çıkacaklar dikkat! Vapur seferlerine lodos engeli

İstanbul'da Şehir Hatları AŞ'nin internet sitesinde yer alan duyuruda, Avcılar-Bostancı, Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş, Üsküdar-Aşiyan, Maltepe-Adalar ve Beşiktaş-Adalar seferlerinin hava muhalefeti (lodos) sebebiyle yapılamadığı bildirildi.

İDO'nun internet sitesindeki duyuruda da 08.30 kalkışlı Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 08.30 kalkışlı Bandırma-Yenikapı-Kadıköy ve 11.15 kalkışlı Kabataş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferleri de iptal edildi. BUDO'dan yapılan duyuruda, saat 08.00 ile 19.15 arasında yapılması planan, Bursa-İstanbul seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeni ile iptal edildiği belirtildi.