Bülent Eczacıbaşı şantiye bastı, silahlı adamlarıyla zorla girdi

Bodrum ünlü iş insanı Bülent Eczacıbaşı'nın şantiye basma görüntüleriyle sarsıldı. Arazisinin yanındaki inşaat alanına silahlı adamlarıyla zorla giren Bülent Ezcacıbaşı'nın inşaat çalışanlarıyla yaşadığı diyaloglar şok etti.   

Muğla’da yaşanan bir olay iş dünyasını sarstı. Ünlü iş insanı Bülent Eczacıbaşı’nın arazisinin yanındaki şantiyeye zorla girme görüntüleri şok etti.

Ünlü iş insanı Bülent Eczacıbaşı Bodrum Cennet Koy’da bulunan arazisinin yanındaki bir inşaat şantiyesine yanındaki adamlarıyla girdi. 

İnşaat çalışanları ve görevlileri Bülent Eczacıbaşı’nı arazinin özel mülk olduğu yönünde uyardı ancak beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı. Eczacıbaşı, “Biz ister çıkar ister çıkmayız. Kimse de bir şey yapamaz bize” dedi.

Bunun üzerine inşaat çalışanları Bülent Eczacıbaşı’na polise şikayet edeceklerini söyledi.

Bu sırada cep telefonlarıyla o anları kaydeden inşaat işçilerine saldırı gerçekleşti. Eczacıbaşı’nın yanındaki kişiler çalışanın cep telefonunu aldı.

Eczacıbaşı’nın yanındaki silahlı şahsın inşaat işçilerinin cep telefonunu almasıyla ortam bir anda gerildi.

Arbedenin ardından Eczacıbaşı’nın yanındaki silahlı şahıs cep telefonundaki görüntüleri sildi.

Yaşanan olay Bodrum’da ve iş dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Bülent Eczacıbaşı geçtiğimiz aylarda da halk plajını demir kapıyla kapatıp özel plaj haline getirmesi ve plaja kaçak iskele yaptırmasıyla gündeme gelmişti.

Eczacıbaşı Holding'den açıklama

"Bazı sosyal medya hesaplarında, 'Eczacıbaşı Cennet Koyu’nu kapatmak isteyince olay çıktı' başlığıyla yayınlanan içerikler, hiçbir şekilde gerçekleri yansıtmamaktadır. Söz konusu olayda, Bodrum’daki kendi arazisine ulaşmak için tek yol olan ve kamu mülkiyetinde bulunan araziden geçmek isteyen Bülent Eczacıbaşı, bölgede ruhsatsız olarak yapılan inşaatın görevlileri tarafından 'burası özel arazi' denilerek engellenmek istenmiş ve bu nedenle tartışma yaşanmıştır. Konuya ilişkin adli süreç devam etmektedir"