Bülent Ersoy: Enişteci olmadım ama Faik Öztürk'ü merak ediyorum

Yıllar önce TV'de gösterime giren Dünya Güzellerim programının yeni versiyonu Dünya Güzellerim Masada'nın starları Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman programdaki açıklamaları ve sempatik halleri ile sık sık gündeme geliyorlar. Son olarak Bülent Ersoy' Safiye Soyman'ın eşi Faik Öztürk hakkında dedikleri sosyal medyayı sallamış durumda.

Bülent Ersoy: Enişteci olmadım ama Faik Öztürk'ü merak ediyorum

Yapılan bir araştırmaya göre ev işlerini beraber yapan çiftlerin cinsel ilişki uyumunun daha iyi olmasıyla ilgili konuşan ünlü isimler Bülent Ersoy, "Cinsellik olunca niye bana doğru bakılıyor? Bu iki tanesi ne yapıyor? Maşallah yalayıp yutuyorlar. Ama neticede hep bana bakılıyor. Yok benden başlamayın yavrum" dedi. Bunun üzerine Banu Alkan "Bülent Hanımcım biz Safiye'yle şeyiz..." deyince Diva'dan "Nesiniz? Bakireler." şeklinde yanıt verdi.

"ENİŞTECİ OLMADIM AMA FAİK'İ MERAK ETTİM"

Safiye Soyman da uzun yıllardır birlikte olduğu Faik Öztürk'ün ev işinden çok iyi olduğunu söyleyince araya giren Bülent Ersoy, "Şu Faik'i merak ettim. Hayatım boyunca hiç enişteci olmadım ama şu Faik'i... Ben sana bir kanlı gözyaşları döktüreyim de sen gör dünyanın kaç bucak olduğunu aptal Safiye" diyerek ağızları açık bıraktı.

Bülent Ersoy: Enişteci olmadım ama Faik Öztürk'ü merak ediyorum - Resim : 1