'Demet’in konserde sesi kısıldığında...'

Ünlü türkücü Bülent Serttaş, Demet Akalın’ın “Mihriban” şarkısında sesinin kısılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

'Demet’in konserde sesi kısıldığında...'

Ünlü türkücü Bülent Serttaş, pandemi döneminde kendisinin birçok konserinin iptal olduğunu söyledi ve ekledi: “Müzik meslek birliklerinin hesaplarında parası var ve sanatçılara vermiyorsa yazıklar olsun.”

Bülent Serttaş önceki gün Nişantaşı’ndaki Cabbar adlı mekanda görüntülendi.

Serttaş, “Pandemi sizi maddi olarak etkiledi mi” sorusuna şu yanıtı verdi: “Kesinlikle. Büyük dağların, büyük dumanı olur. 3 tane yavrumun geleceğini hazırlamak zorundayım. 30 senedir bir şeyler yapmaya çalıştım. Bizim de aylık ödemelerimiz var ve hazırlıksız yakalandık.

45 günde 17 konserim iptal edildi. Buradan meslek birliklerine seslenmek istiyorum. Meslek birlikleri MESAM, MÜYAP, MÜYORBİR ve MSG’nin hesaplarında eğer para varsa, şu dönemde sanatçılarına yardım etmedilerse hepsine yazıklar olsun.”

Demet’e haksızlık yaptılar

Hürriyet'in haberine göre Şerttaş, Demet Akalın’ın “Mihriban” şarkısında sesinin kısılmasıyla ilgili açıklama yaptı: “Demet’in konserde sesi kısıldığında yerden yere vurdular. Aynı şeyi ben de yaşadım, hemen doktora gittim. Doktor, ‘4 aydır ses telleriniz suskun olduğu için birden afalladı’ dedi. Hemen toparladım. 10 dakika dinlendim sonra çıkıp programımı tamamladım. Demet’e bu şekilde olumsuz eleştiriler yapılmasını kabul etmiyorum. Çünkü haklıydı... Hava buz gibiydi, o Boğaz’ın esintisi mahvetti bizi.”