Bülent Serttaş'tan bazı erkeklerin kıyafet tercihine eleştiri! "Kendine yakışanı yapacak"

Geçtiğimiz gün Kıbrıs’ta konser veren Bülent Serttaş, basın mensuplarına daha önce yaptığı "Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak" açıklamasıyla ilgili konuştu.

Bülent Serttaş'tan bazı erkeklerin kıyafet tercihine eleştiri! "Kendine yakışanı yapacak"

Türk halk müziği sanatçısı, söz yazarı, ve oyuncu Bülent Serttaş, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta bir otelde hayranlarıyla buluştu. Konser için siyah bir kombin tercih eden sanatçı, “Siyah giyinen biri varsa muhakkak bir yerlerini kapatmak içindir. Bugün ben yaptım. Ramazan’da kilo veririm diyordum menisküs oldum. Yazın 24 kilo vermiştim 14’ünü geri aldım” dedi.

Bülent Serttaş'tan bazı erkeklerin kıyafet tercihine eleştiri! "Kendine yakışanı yapacak" - Resim : 1

"14 KİLO VERMEYE ÇALIŞACAĞIM"

Serttaş, "Bu haftadan itibaren yeniden 14 kiloyu vermeye çalışacağım. Oturduğum sitede arkadaşlarım var. Tuncay Şanlı ve Semih Şentürk ile buluşup, her gün 16-17 bin adım atıyoruz."

"MİDE BALONUYLA 14 KİLO VERMİŞTİM"

Serttaş, mide ameliyatı olan kişiler için şu ifadelere yer verdi: "Bazı isimler mide ameliyatı oluyor. Siz düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Çok sevdiğim bir abim var. 'Bülent Allah'ını seversen olma' demişti. Mide balonu yapmıştım önce 14 kilo vermiştim. İkinci defa yaptığında mide kabul etmemişti. Yedinci günde beynim zonklamaya başlamıştı, çıkartırdım."

Bülent Serttaş'tan bazı erkeklerin kıyafet tercihine eleştiri! "Kendine yakışanı yapacak" - Resim : 2

"ERKEK VE KADIN KENDİNE YAKIŞANI YAPACAK"

Daha önce yaptığı, "Bugün etek giyen ve oje süren, yarın ruj sürer. Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum. Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak" açıklamasıyla konuşulan şarkıcı, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Bugün ben istesem etek giyerim ama olmaz. Fazla karıştırmayın. Erkekler, erkek gibi giyinsinler!"