Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'den kıskançlık iddiasıyla ilgili önlem

Bodrum tatillerine devam eden Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çiftinin ikinci bebeklerinin cinsiyeti belli oldu mu?

Bodrum tatillerine devam eden Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti hafta içi oğulları Karan’la Yalıkavak’ta bir kahvaltıcı çıkışı görüntülendi. İkinci bebeğine hamile olan ve karnı belirginleşmeye başlayan Fahriye Evcen’in eşinin arkasına gizlenmesi dikkat çekti. Güzel oyuncunun mekanda oğlu Karan’ın koşarken masalarına çarptığı bir kadınla tartıştığı ve oldukça gerildiği öğrenildi.

Geçen hafta Rusya’ya giden ve bir restoranda düzenlenen etkinliğe katılan Burak Özçivit, henüz ikinci bebeklerinin cinsiyetinin ve isminin belli olmadığını söyledi. Burak Özçivit geçen hafta 15 yıl aradan sonra ikinci kez gittiği Moskova’da özellikle kadınlar tarafından büyük bir seliyle karşılandı. 

Geçmişte “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Malkoçoğlu karakterine hayat veren Özçivit’i bir Rus hayranının Moskova’da Hürrem Sultan kostümüyle karşılaması da dikkat çekti. Özçivit’in kadın hayranlarıyla bir araya gelmesinin Fahriye Evcen’le aralarında kıskançlık krizine neden olduğu iddiası gündeme geldi. Bunun üzerine fahriye evcen eşini etiketleyerek kalp emojisiyle fotoğraf yayınladı. Özçivit de, Evcen’in hikayesini ikinci bir kalp ekleyerek paylaştı ve böylece ünlü çift çıkacak kavga ve ayrılık haberlerinin hemen önüne geçmiş oldu.

Fahriye Evcen 4 yıl sonra “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisiyle setlere dönmüş, sezon sonunda diziden ayrılacağı gündeme geldiğinde de hamile olduğu ortaya çıkmıştı.