Burak Sergen’in Eşi Nihan Ünsal’dan açıklama! "Azıcık mantıklı olun"

Burak Sergen'in eşi Nihan Ünsal, sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Nihan Ünsal, "Arkadaşlar kimse benim isteğim doğrultusan kimseye dava açmadı. Aklı başında kaç yaşında insanları ben yönlendirmiyorum. Bir haber yaparken azıcık mantıklı olun" dedi.

Burak Sergen’in Eşi Nihan Ünsal’dan açıklama! "Azıcık mantıklı olun"

Koronavirüse yakalanan ve entübe edilen 1 aylık tedavi sonrasında ise koronavirüsle verdiği mücadeleyi kazanan Burak Sergen, eski eşinden gelen davalarla sarsılmıştı.

Son olarak ise Burak Sergen nişanlısı rahatsız olduğu iddiasıyla eski eşi Işıl Sergen'in soyadını kullanmaması için açtığı davayı da kaybettiği duyuruldu.

Magazin dünyasında konuşulmaya başlanan bu iddia sonrasında Burak Sergen’in eşi Nihan Ünsal’dan “Rahatsız olduğu için dava açıldı” iddialarına sosyal medyadan açıklama geldi.

Arkadaşlar kimse benim isteğim doğrultusan kimseye dava açmadı. Aklı başında kaç yaşında insanları ben yönlendirmiyorum. Bir haber yaparken azıcık mantıklı olun bazı insanlar da yorum yaparken önce biraz düşünsün. 

Nerden nasıl adım duyulur, nasıl kendimi gösteririm, show yaparım derdinde olan hayatta hiç birşey başaramanış insanlar böyle haberleri basına yansıtıp kendilerini tatmin ediyorlar.

Yeniden inşa etmeye çalıştığımız bir hayatımız var. Allahım kimseyi sağlıkla sınamasın.. Bu acı tecrübe kimin başına ne zaman gelir bilinmez. O yüzden ne olur magazin malzemesi olmayacak kadar sadece sağlık ve huzurla yağamaya çalıştığımızı anlayın.. Empati yapabilmeyi bir öğrenebilsek...

Konuların iç yüzünü bilmeden konuşmamayı bir öğrenebilsek ne güzel bir yer olur dünya. Sevgiyle... 

Burak Sergen’in Eşi Nihan Ünsal’dan açıklama! "Azıcık mantıklı olun" - Resim : 2