Burak Yılmaz da çare olmadı! Beşiktaş, dışarıda 'siyah' içeride 'beyaz'! Dış saha performansı hayal kırıklığı yarattı

Trendyol Süper Lig’in 11.haftasında Antalyaspor’a 3-2 yenilen Beşiktaş, lider Galatasaray’ın 12 puan gerisine düştü. İç sahada çıktığı 5 maçın 4’ünü kazanan Beşiktaş deplasmanda bu sezon 4.yenilgisini alarak hayal kırıklığı yarattı.

Burak Yılmaz da çare olmadı! Beşiktaş, dışarıda 'siyah' içeride 'beyaz'! Dış saha performansı hayal kırıklığı yarattı

Trendyol Süper Lig’in 11.hafta heyecanında Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor’a konuk oldu. Antalyaspor, mücadeleyi 3-2 kazandı. Beşiktaş’ın maçtaki golleri 45+2.dakikada Cenk Tosun ve 79.dakikada Muleka’dan geldi. Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri ise 46.dakikada Saric, 50. ve 57.dakikada Jehezkel attı. Siyah-beyazlılar, bu mağlubiyetin ardından 19 puanla lider Galatasaray'ın 12 puan arkasında beşinci sırada yer aldı.

Burak Yılmaz da çare olmadı! Beşiktaş, dışarıda 'siyah' içeride 'beyaz'! Dış saha performansı hayal kırıklığı yarattı - Resim : 1

DIŞ SAHA PERFORMANSI HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Kara Kartal, 2023-2024 sezonunda geride kalan haftalarda iç sahada başka dış sahada başka performans sergiliyor. Beşiktaş, bugüne kadarki 11 maçın 6'sında rakiplerine konuk oldu. Söz konusu karşılaşmaların 2'sinde sahadan 3 puanla ayrılan siyah-beyazlı takım, 4'ünde ise yenildi. Deplasmanda 6 puan toplayan Kartal, attığı 8 gole karşılık ise filelerinde 12 gole engel olamadı.

Burak Yılmaz da çare olmadı! Beşiktaş, dışarıda 'siyah' içeride 'beyaz'! Dış saha performansı hayal kırıklığı yarattı - Resim : 2

İÇ SAHADA BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Beşiktaş, dış sahadaki kötü gidişatının aksine sahasında ise güçlü bir görüntü çiziyor. Dolmabahçe'de oynadığı 5 mücadelenin 4'ünü galip tamamlayan siyah-beyazlılar, 2 de beraberlik yaşadı. Evinde 13 puanı hanesine yazdıran Kara Kartal, 9 gol atıp yalnızca 2 gol yedi.

Burak Yılmaz da çare olmadı! Beşiktaş, dışarıda 'siyah' içeride 'beyaz'! Dış saha performansı hayal kırıklığı yarattı - Resim : 3

ŞENOL GÜNEŞ’İN GİDİŞİ ÇARE OLMADI

Şenol Güneş, 2023-2024 sezonunda Kartal ile 7'si Süper Lig, 8'i de Avrupa Konferans Ligi elemeleri ve grup aşaması olmak üzere toplam 15 maça çıkmıştı. Güneş'in takımı, bu süreçte ligde sadece 2 mağlubiyet, Avrupa arenasında da 1 yenilgi aldı.

71 yaşındaki teknik direktörün ardından seçime kadar takımın başında bulunacak olan Burak Yılmaz ise siyah-beyazlılarla ligde iç sahada İstanbulspor'u 2-0 mağlup ederken, bir sonraki hafta deplasmanda Galatasaray'a 2-1 kaybetti.

Konferans Ligi D Grubu üçüncü maçında konuk olduğu Norveç temsilcisi Bodo/Glimt'e de 3-1 yenilen Kara Kartal, evinde Gaziantep FK'yı 2-0'la geçti.

Ancak Beşiktaş, dün akşam konuğu olduğu Antalyaspor'a 3-2 mağlup olarak son haftalardaki istikrarsız görüntüsünü sürdürdü.