Burak Yılmaz’ı sıkıntı bastı! Beşiktaş’ta tüm stoperler sakatlandı, elde stoper olmayan bir isim kaldı! Şimdi ne olacak?

Trendyol Süper Lig’in 10.hafta maçında Gaziantep FK’yı konuk edecek olan Beşiktaş’ta stoper sıkıntısı yaşanıyor. Colley’in sakatlanmasıyla asıl mevkisi stoper olan bir isim kalmadı, tek sağlam futbolcu olarak defansif orta saha olmasına karşın stoperde forma giyen Necip Uysal kaldı. Yılmaz’ın Amir’i bu stopere çekip Demir Ege Tıknaz’ı ilk 11’de sahaya sürebileceği belirtildi.

Burak Yılmaz’ı sıkıntı bastı! Beşiktaş’ta tüm stoperler sakatlandı, elde stoper olmayan bir isim kaldı! Şimdi ne olacak?

Beşiktaş’ın Konferans Ligi’nde Lugano takımına 3-2 yenilmesi sonrası teknik direktör Şenol Güneş’in istifası, Ahmet Nur Çebi’nin olağanüstü seçimli genel kurul kararı alması sonrası siyah-beyazlı takım sancılı bir sürece girmişti. Güneş’in istifası sonra 10 Aralık veya 17 Aralık günü yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurula kadar Burak Yılmaz’ın takımın başında olacağı açıklanmıştı.

Burak Yılmaz’ı sıkıntı bastı! Beşiktaş’ta tüm stoperler sakatlandı, elde stoper olmayan bir isim kaldı! Şimdi ne olacak? - Resim : 1

SON 2 MAÇTA DA YENİLDİ

Burak Yılmaz yönetimindeki Beşiktaş sadece ligin 8.haftasında İstanbulspor’u 2-0 yenebildi. Siyah-beyazlılar daha sonra ligde Galatasaray’a 2-1, Konferans Ligi’nde Bodo/Glimt takımına 3-1 yenildi.  Alınan kötü sonuçların yanı sıra Beşiktaş takımında sakatlık sorunu baş gösterdi.

Burak Yılmaz’ı sıkıntı bastı! Beşiktaş’ta tüm stoperler sakatlandı, elde stoper olmayan bir isim kaldı! Şimdi ne olacak? - Resim : 2

TÜM STOPERLER SAKATLANDI

Stoper hattında Tayyip Talha Sanuç, Emrecan Uzunhan, Daniel Amartey ve Eric Bailly’nin sakatlığı bulunurken bir kötü haber daha geldi. Beşiktaş Kulübü Bodo/Glimt maçında darbe alan Omar Colley’in sol dizinde efüzyon ve hoffa sendromu (eklem sıvısı artışı ve diz içi yağ dokuda ödem) tespit edildiğini açıkladı. Bu açıklama sonrası siyah-beyazlı takımda mevkisi stoper olan oyuncu kalmadı.

Burak Yılmaz’ı sıkıntı bastı! Beşiktaş’ta tüm stoperler sakatlandı, elde stoper olmayan bir isim kaldı! Şimdi ne olacak? - Resim : 3

STOPERDE ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Teknik sorumlu Burak Yılmaz’ın 30 Ekim günü oynanacak olan Gaziantep FK maçında stoper olarak oynatabileceği tek bir Necip Uysal kaldı. Yılmaz’ın bu maçta hangi futbolcuya şans vereceği büyük merak konusu oldu. Yılmaz’ın Amir’i bu bölgeye çekip Demir Ege Tıknaz’ı ilk 11’de sahaya sürebileceği belirtildi.