Burası asla ve asla Paraguay değil... Bizzat Zonguldak... Ormandan fırladı eve girdi... Büyük yılan istilası başladı

Türkiye'de havaların ısınmasıyla birlikte resmen Güney Amerika ülkelerine döndü. Ancak şimdi sizlere aktaracağımız haber Paraguay'dan değil bizzat Zonguldak'tan. Sıcaktan bunalan bir yılan, ormandan fırladığı gibi ormana en yakın eve girdi. Vatandaşlar büyük bir panik yaşadı.

Burası asla ve asla Paraguay değil... Bizzat Zonguldak... Ormandan fırladı eve girdi... Büyük yılan istilası başladı

Türkiye'de havaların sıcaklamasıyla birlikte bunalan yılanlar da kendilerini serinletecek yer arıyor. Yılanlarla ilgili her gün yeni bir istila haberi geliyor. Adana'nın ardından bu sefer de Zonguldak'tan yılan haberi geldi. Evet doğru duydunuz Paraguay'dan değil Zonguldak'tan... 

YILAN EKİPLER TARAFINDAN KONTROL EDİLİP YENİDEN ORMANA SALINDI 

Kozlu ilçesi Güney Mahallesinde artan hava sıcaklıklarının ardından ormanlık alana yakın bir eve yılan girdi. Evine yılan girdiğini farkeden ev sahibi durumu Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Yapılan çalışma ile yılan evden çıkarılırken, ev sahibine rahat nefes aldı.

Burası asla ve asla Paraguay değil... Bizzat Zonguldak... Ormandan fırladı eve girdi... Büyük yılan istilası başladı - Resim : 1

Yapılan açıklama şöyle: "Güney Mahallesinde vatandaşımızın evine giren yılan, ekiplerimiz tarafından yakalanıp doğal hayata bırakılmıştır." denildi.