Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterini canlandıran oyuncu sır oldu

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan baş karakterini Burcu Biricik'in canlandırdığı Camdaki Kız dizisinin hayranları sezonun ilk bölümünde sezon finaline damga vuran Hayri karakterini görmek için ekran başına kilitlendi.

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterini canlandıran oyuncu sır oldu

Hayranları Cadaki Kız dizisi sezonun ilk bölüm fragmanındaki Nalan'ın annesi ile damadı Sedat arasında geçen ilk gece diyaloğu ile ayağa kalkmıştı. İlk bölümünde bu diyolag açığa bölüm boyuncu ayırtıları ile işlenirken izleyicilerin gözü Hayri karakterini aradı. Bölüm içinde ara ara Hayri karakterine yer verilsede, merakla beklenen oyuncunun yüzü gösterilmedi.

Klozettee elini sokarak Nalan'ın attığı bilekliği çıkarırken gösterilen Hayri'nin kim olduğunu anlamak için sosyal medya kullanıcılarının görüntüyü büyüterek karakterin elinden sahibini anlamaya çalıştığı görüldü. 

 Camdaki Kız dizisinin 9. sezon finali bölümünde Hayri ismi öne çıkmış, karakteri kimin canlandıracağı günlerce konuşulmuştu.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından ekrana aktarılan dizide Hayri karakteri ile Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan arasında bir aşk yaşandığı yazıyordu.

 

Camdaki Kız Hayri kim?, Hayri Nalan'ın hayatına hangi bölümde girecek 

Kanal D'ye izlenme rekoru getirmesi beklenen Hayri karakteri, Camdaki Kız'ın yeni bölümünde de sırrını korudu. 

Nalan, Hayri ile bir daha ne zaman karşılacak?

Kitapta, Hayri'nin Nalan'ın şoförü olduğu ifade ediliyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabına göre Hayri, Nalan'ın şoförü olarak işe başlar. Hayri de Nalan gibi evlidir ve 3 tane çocuğu vardır. Mutsuz bir evlilik geçiren Nalan'ın kitaba paralel olarak hamile kalması ve bebeğini kaybettikten sonra Hayri'den gördüğü yakınlıkla ona aşık olması bekleniyor.

Hayri karakterine kim can verecek?

Hayri'nin kim olacağı konusu hakkında başarılı oyuncular Uraz Kaygılaroğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Cihangir Ceyhan ve Burak Deniz'in adı geçmişti