Burcu Esmersoy kendinden 14 yaş küçük sevgilisiyle şaşırtan tanışma hikayesini anlattı! Uçakta...

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, kendisinden 14 yaş küçük sevgilisiyle nasıl tanıştığını anlattı. Ceyda Düvenci'nin programına katılan güzel sunucu sevgilisiyle uçakta tanışmış. İşte detaylar...

Burcu Esmersoy kendinden 14 yaş küçük sevgilisiyle şaşırtan tanışma hikayesini anlattı! Uçakta...

45 yaşındaki ünlü sunucu Burcu Esmersoy yazılımcı Nazım Akmandil ile doludizgin bir aşk yaşıyor. Kendinden 14 yaş küçük sevgilisine çok aşık olduğunu söyleyen Esmersoy, evliliğe sıcak baktığını söyledi. Güzel sunucu Burcu Esmersoy, sevgilisiyle ilginç tanışma hikayesini Ceyda Düvenci'nin 'Bambaşka Sohbetler'e programında anlattı. 

Burcu Esmersoy sevgilisiyle tanışma hikayesini ilk kez anlattı

Geçtiğimiz haftalarda "Çok aşığım, evlenebilirim" açıklamasını yapan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yazılımcı Nazım Akmandil ile mutlu birliktelik yaşıyor.
Ceyda Düvenci'nin sunduğu 'Bambaşka Sohbetler'e konuk olan Esmersoy, sevgilisi Nazım Akmandil ile nasıl tanıştığını açıkladı.

Burcu Esmersoy kendinden 14 yaş küçük sevgilisiyle şaşırtan tanışma hikayesini anlattı! Uçakta... - Resim : 1

İkili uçakta tanışmış 

Esmersoy, "Bir sabah 8.15 uçağıyla Berlin'e uçarken, bomboş bir uçakta 2A ve 2B'ye oturduk biz. Boş uçakta yanyana! Uçak kalkmadan uyurum ben, yorucu bir tempoda çalıştığım için hep uyurum ben. Dikine uyuyabilen bir insanım, ne kadar hoş bir çocuk onun yanında uyumayayım şimdi horlarım ben diye, başka yere oturdum" dedi. 

Sözlerini sürdüren ünlü sunucu, "Uçak indi, uçaktan indik, pasaport kuyruğuyla karşılaştım, 1 saat 45 dakika! O kuyrukta 2 tane Türk, konuşmaya başladık. Hikayeyi kimse bilmiyor, ilk kez anlatıyorum" ifadelerini kullandı.

 

BURCU ESMERSOY'UN SEVGİLİSİ NAZIM AKMANDİL KİMDİR?

Burcu Esmersoy ile yaşadığı aşkla gündemde olan Nazım Akmandil, 2022 yılı itibarıyla 31 yaşında. Burcu Esmersoy'dan 15 yaş küçük olan Akmandil, Türkiye’de mobil oyun sektörünün öne çıkan şirketlerinden birinin kurucu ortağı.

BURCU ESMERSOY KİMDİR?

Kamile Burcu Esmersoy 2 Ekim 1976, İstanbul doğumlu, Türk televizyon sunucusu ve oyuncu.

Beşiktaş Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden mezun oldu. New York Üniversitesi'nde "Hospitality, Tourism and Sports Management" eğitimi aldı.