Fenerbahçe'nin yıldızı Jose Sosa ile aşk mı yaşıyor? Melisa Döngel gerçeği itiraf etti

Burcu Özberk'in başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinde rol alan ünlü oyuncu Melisa Döngel'in Fenerbahçe'nin yıldızı Jose Sosa ile aşk yaşadığı iddiaları sosyal medyanın gündemine oturdu. Döngel, gerçeği açıkladı.

Fenerbahçe'nin yıldızı Jose Sosa ile aşk mı yaşıyor? Melisa Döngel gerçeği itiraf etti

Oyuncu Melisa Döngel ile Fenerbahçeli futbolcu Jose Sosa aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Güzel oyuncu konu hakkında sessizliğini ilk kez bozdu.

Geçtiğimiz aylarda Deniz Şahin ile ilişkisine nokta koyan ve daha sonra Fenerbahçeli Jose Sosa ile aşk yaşadığı öne sürülen Melisa Döngel, dedikodularla ilgili açıklama yaptı.

Katıldığı bir davette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Melisa Döngel, Jose Sosa ile bir arkadaş ortamında çalıştığını doğruladı ancak aralarında ilişki olduğu söylentilerini net bir dille yalanladı.

Fenerbahçe'nin yıldızı Jose Sosa ile aşk mı yaşıyor? Melisa Döngel gerçeği itiraf etti - Resim : 1

Kalbinin boş olduğunu ve şu an için kariyerine odaklandığını ifade eden güzel oyuncu, "Fenerbahçe'nin maçlarına sık sık gidiyorum. Jose Sosa ile daha önce bir arkadaş ortamında tanışmıştık. O gece de mekanda denk geldik. Kendisi benim arkadaşım" dedi.

Kaynak: Takvim