3 yaşındaki çocuğun koronavirüs testi pozitif çıktı!

Burdur'un Çeltikçi ilçesinde 3 yaşındaki bir çocuk, yüksek ateş şikayeti sonrası yapılan corona virüsü testinin pozitif çıkması üzerine Bucak Devlet Hastanesi’nde karantinaya alındı. Çocuğun ailesinin oturduğu evde de karantina tedbirleri uygulanmaya başlandı.

Burdur'un Çeltikçi ilçesinde oturan bir ailenin 3 yaşındaki Defne Özçelik, yüksek ateş belirmesi üzerine hastaneye başvurdu. Bucak Devlet Hastanesi'ne getirilen çocuğun koronavirüs belirtisi göstermesi sonrası test yapılmasına karar verildi. Yapılan ilk test sonucu pozitif çıkınca Defne Özçelik, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Cemil Özçelik, yaşadıklarını "2 gün sonra iyileşir çıkar dedikleri için çocuğu hastaneye yatırdım ve eve geldim. Eşyalarını alarak hastaneye gittim. 'Bir daha içeri giremezsiniz' dediler" diye anlattı.

Çocuğun ailesinin oturduğu Çeltikçi'deki ev karantina tedbirleri uygulanarak, kontrol altına alındı. Evin yakınında polis ekipleri önlem alarak çevredekileri uyardı.

Anne Emel Özçelik, tedavi altındaki kızlarına refakat ederken, baba Cemil Özçelik ise engelli 2 çocuğu ve 70 yaşındaki annesiyle birlikte karantina altında alındı.