Bursa için son dakika resmi uyarı geldi. Gürsu. Kestel. Nilüfer. Osmangazi. Yıldırım... Dikkat hepinizi ilgilendiriyor

Bursa için son dakika resmi uyarısı geldi!  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan resmi uyarı kapsamında; Bursa'ya bağlı Gürsu, Kestel, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinin de içinde bulunduğu pek çok ilçe kuvvetli fırtına ve tam fırtına için uyarıldı.

Bursa için son dakika resmi uyarı geldi. Gürsu. Kestel. Nilüfer. Osmangazi. Yıldırım... Dikkat hepinizi ilgilendiriyor

Bursa için resmi son dakika uyarısı geldi! Bursa'ya bağlı Gürsu, Kestel, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinin içinde bulunduğu pek çok bölge  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından turuncu uyarı ile uyarıldı.

BURSA VE İLÇELERİ TURUNCU UYARI İLE UYARILDI

Yetkililer bölgede beklenen kuvvetli fırtına ve tam fırtınaya karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği ifade etti.  Pek çok ilçenin içinde bulunduğu resmi uyarı vatandaşların özellikle dikkat etmesi ve olası tüm kazaların önlenmesi için büyük önem arz ediyor. 

Yarın saat 09.00'dan başlayıp pazar 21.00'a kadar sürmesi beklenen uyarı da şu ifadelere yer verildi: "Kuvvetli fırtına ve tam fırtına beklendiğinden meydana gelebilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır."

 

Bursa için son dakika resmi uyarı geldi. Gürsu. Kestel. Nilüfer. Osmangazi. Yıldırım... Dikkat hepinizi ilgilendiriyor - Resim : 1