Çocuklara işkence görüntüleri infial yaratmıştı! Komşularını da böyle kandırmışlar

Bursa'da çocuklarına işkence yaptıkları anlara ait görüntüler ortaya çıkan ve ardından tutuklanan yabancı uyruklu anne ve babanın, komşularına "Düştükleri için yüzleri morardı" dedikleri öğrenildi.

Çocuklara işkence görüntüleri infial yaratmıştı! Komşularını da böyle kandırmışlar

Bursa'da çocuklarına işkence yapan ve tutuklanan yabancı uyruklu anne ve babanın, çocukların yüzlerindeki morlukları soran komşularına söylediği yalan gün yüzüne çıktı.

Bursa'da yaşları 2 ile 10 arasında değişen 4 çocuğuna işkence yaptıkları iddiasıyla tutuklanan, Suriye uyruklu Hanan Ramadan (32) ile kocası Rayyan El İsa´nın (37), çocukların yüzlerindeki morlukları soran komşularına, "Düştükleri için yüzleri morardı" dediği ortaya çıktı.

Çocuklara işkence görüntüleri infial yaratmıştı! Komşularını da böyle kandırmışlar - Resim : 1

Rayyan El İsa'nın, Hanan Ramadan´dan başka bir eşinin daha olduğu ve aynı evde kaldıkları öğrenilirken, evden sürekli tartışma sesi geldiğini söyleyen komşular, Hanan Ramadan´ın çocuklarından birine sokakta tokat atarken de gördüklerini belirtti.

Olay, 23 Aralık'ta akşam saatlerinde merkez Yıldırım ilçesinde meydana geldi. Rayyan El İsa ile eşi Hanan Ramadan´ın yaşadığı tek katlı evden gelen çığlıkları duyan komşuları ile ailenin yakınları, durumdan şüphelendi. Bir süre aileyi takip eden komşuları ile yakınları, anne Hanan Ramadan'ın çocuklarına şiddet uyguladığını gördü. Ailenin bir yakını ise Ramadan´ın, çocuklarının ağzını koli bandıyla kapattıktan sonra çakmakla vücutlarını yaktığı anları cep telefonu ile görüntüledi.