Bursa'da dehşet veren olay! Üvey babasını öldüren 15 yaşındaki çocuk tutuklandı: Cinayetin nedeni kan dondurdu

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 15 yaşındaki bir çocuk, annesine ve kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği üvey babasını bıçaklayarak öldürdü. 15 yaşındaki çocuk, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bursa'da dehşet veren olay! Üvey babasını öldüren 15 yaşındaki çocuk tutuklandı: Cinayetin nedeni kan dondurdu

Bursa'nın Osmangazi ilçesi'nde bir çocuk üvey babasını bıçaklayarak öldürdü. Olay, dün saat 11.00 sıralarında Çekirge Mahallesi Günaydın Sokak’ta meydana geldi. Binanın ilk katında yaşayan ve uyuşturucudan suç kaydı bulunan Erol Kutlu ile dini nikahla birlikte yaşadığı H.D. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Bu sırada H.D.'nin ilk eşinden olan oğlu E.D., Kutlu'yu bıçakladı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çevredekilerin ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan Kutlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan E.D., emniyetteki ilk ifadesinde, Kutlu'nun sürekli annesine ve kendisine şiddet uyguladığını, olay sırasında da annesini dövmesi üzerine mutfaktan aldığı bıçakla saldırıyı gerçekleştirdiğini itiraf ettiği öğrenildi. E.D., Çocuk Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.