Kısıtlamayı ihlal eden boksör, gazetecinin burnunu kırdı

Bursa'da DHA muhabiri Mehmet İnan, 2 arkadaşıyla birlikte kısıtlamayı ihlal eden boksör Süleyman Satılmış'ın yumruklu saldırısına uğradı.

Genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirten İnan, "İhbar geldiğinde, muhabir arkadaşım İsmail Hakkı Seymen ile birlikte olay yerine gittik. Gençlerin yaptığı hareketler ve davranışlarından dolayı haberi çekmeye karar verdik. İsmail kamerayla kayıt almaya başlayınca karşımızdaki grup hareketlenmeye başladı. İsmail'in üzerine yürüdüler. Ben de o sırada İsmail'e saldırmalarını engellemek için tutmaya çalıştım. Bu sırada arkadan beni biri ittirdi. O sırada benim tuttuğum kişi bana yumruk atmış" diye konuştu.

'Saldırıyı kınıyorum'

Aldığı yumruk darbesinden sonra baygınlık geçirdiğini belirten İnan, "Yumruk attıktan sonra direkt yere düşmüşüm. Gerisini çok hatırlamıyorum. Burnum kanıyordu. O sırada baygınlık geçirdim. Hastaneye gittiğimde burnumun kırıldığını ve şekil bozukluğu olduğunu öğrendim. Hastane çalışanları müdahale ettiler. Şu an evdeyim, dinleniyorum. Olmaması gereken bir olay. Bizler halka haber sunuyoruz. İnsanlar haber izlemek için televizyon karşısına geçiyor. Saldırıyı kınıyorum. Olmaması gereken bir olay" dedi.