Bursa'da facianın eşiğinden dönüldü! 200 yıllık çınar yola devrildi

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde sabah saatlerinde gövdesi kuruyan 200 yıllık bir çınar caddeye devrildi. Bölgede kimsenin olmaması büyük bir faciayı önlerken, bölge sakinleri tedbir alınmasını istedi.

Bursa'da facianın eşiğinden dönüldü! 200 yıllık çınar yola devrildi

Bursa'da 200 yıllık bir çınar ağacı yoğun olan bir caddeye devrildi. Ancak ağacın sabah saatlerinde devrilmesi ve o sırada caddede kimsenin bulunmaması büyük bir felaketi önledi.

Bursa'da facianın eşiğinden dönüldü! 200 yıllık çınar yola devrildi - Resim : 1

Muradiye Mahallesi Çekirge Caddesi'nde gövdesi kuruyan 200 yıllık çınar, saat 06.30 sıralarında yola devrildi. İhbarla bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Tedbir alan ekipler, ağacın dallarına keserek yoldan kaldırdı. Kapanan cadde de çalışmaların ardından ulaşıma açıldı.

Bursa'da facianın eşiğinden dönüldü! 200 yıllık çınar yola devrildi - Resim : 2

Celal Ağırbaşlılar, ağacın büyük bir gürültü ile devrildiğini belirterek, "Bu ağaçlar, zamanla çürüyor. Belediye bakımlarını yapıyor ama çok şükür, can kaybı yaşanmadı. Bu olay, insanların yoğun olduğu zamanda da olabilirdi. Bu bölgede, insan yoğunluğu çok oluyor" dedi. Ağırbaşlılar, caddedeki başka bir ağacın da devrilebileceğini belirtip, tedbir alınmasını istedi.