Bursa'da lodos çatıyı uçurdu: Metro hattı üzerine düştü

Bursa'da gece saatlerinde etkili olan lodos nedeniyle bir binanın çatısı uçtu. Şiddetli lodosun etkisiyle 3 katlı binanın çatısı yerinden koparak, cadde ve metro hattı üzerine düştü. Olayda şans eseri yaralanan olmazken kısa süreli kapalı olan yol ekiplerin çalışmasıyla tekrar açıldı. Metro hattı üzerinde meydana gelen hasarın giderilmesi için çalışma başlatıldı.

Bursa'da lodos çatıyı uçurdu: Metro hattı üzerine düştü

Bursa'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan lodos, yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Saat 02.00 sıralarında lodosun etkisiyle merkez Yıldırım ilçesi Hacıvat Mahallesinde bulunan 3 katlı bir binanın çatısı uçarak, metro hattı ile Ankara karayolu üzerine düştü.

Bursa'da lodos çatıyı uçurdu: Metro hattı üzerine düştü - Resim : 1Karayolu üzerinde araç bulunmaması ve metro hattının da 24.00 ile 06.00 saatlerinde çalışmaması nedeniyle olayda yaralanan olmadı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi.

Bursa'da lodos çatıyı uçurdu: Metro hattı üzerine düştü - Resim : 2

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, Bursa- Ankara yolunda trafik alternatif güzergahtan sağlandı. Metro hattı üzerinde yapılan incelemede ise çatıdan kopan parçaların raylara zarar verdiği belirlendi. Karayolu üzerine dağılan parçalar ise temizlendikten sonra karayolu tekrar ulaşıma açıldı. Metro hattı üzerindeki hasarın giderilmesi için çalışma başlatıldı.