Bursa'da mobilya mağazasında çıkan yangın kontrol altına alındı

Bursa'nın Osmangazi Mahallesi'nde bir mobilya satış dükkanında nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa süre içinde kontrole alındı.

Bursa'da mobilya mağazasında çıkan yangın kontrol altına alındı

Bursa'nın Osmangazi Mahallesi'nde bulunan bir bobilya satış dükkanında nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Akşam saatlerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. 

Yangın, 21.30 sıralarında merkez Osmangazi Mahallesi Sanayi Caddesi üzerinde bulunan mobilya satış dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı mobilya dükkânında yangın çıktı.

YANGIN KISA SÜREDE KONTROLE ALINDI

Yangını gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Servisi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik tedbiri alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kısa süre içerisinde büyüyen yangını ekipler, 1 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alarak söndürdü. Yangında, etkilenen olmazken dükkânda maddî zarar meydana geldi.
Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Bursa'da mobilya mağazasında çıkan yangın kontrol altına alındı - Resim : 1