Bursa’da zincirleme kaza: 4 ölü, 7 yaralı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yoğun yağmur sebebiyle zincirleme kaza meydana geldi. Kayganlaşan otoyolda 4 otomobil çarpıştı. Kaza sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı. Bursa Valisi Yakup Canpolat, "Şu anda 4 ölü var maalesef. Yaralıların tamamı Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. İkisinin durumu ağır. Olaya müdahale ediliyor. Yol trafiğe kapalı. Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından yolu açacağız. AFAD ve diğer ekiplerimiz bölgede çalışmasını sürdürüyor" dedi.

Bursa’da zincirleme kaza: 4 ölü, 7 yaralı

Bursa'da yağış nedeniyle kayganlaşan otoyolda, 4 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Selçukgazi Tüneli yakınlarında meydana geldi. Bursa'dan İstanbul istikametine giden 4 otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücülerinin direksiyon kontrolünü kaybetmesi ile birbirine çarptı. İhbarla olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Bursa’da zincirleme kaza: 4 ölü, 7 yaralı - Resim : 1

Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

BURSA VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Bursa Valisi Yakup Canbolat, kazada 4 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. Kazada 6 kişinin de yaralandığını belirten Canbolat, şunları kaydetti:

"Selçukgazi tünelinden sonra İstanbul istikametinde bir araç muhtemelen arıza yapıyor. Arıza yapınca arkadan gelen araçlar zincirleme kazaya sebebiyet veriyor. Şu anda 4 ölü var maalesef. Yaralıların tamamı Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. İkisinin durumu ağır. Olaya müdahale ediliyor. Yol trafiğe kapalı. Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından yolu açacağız. AFAD ve diğer ekiplerimiz bölgede çalışmasını sürdürüyor."

ÖLEN 4 KİŞİ VE YARALANAN 7 KİŞİNİN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Katliam gibi kaza sonrası ölen kişilerin kimlikleri tespit edildi. Hayatını kaybeden kişilerin Cansu Bağış (23), Serpil Terzi (46), Naz Terzi (15), Betül Nur Terzi (25) olduğu tespit edilirken, yaralanan 7 kişinin ise Sercan Çalık (34), Bünyamin Sivri (34), Yakup Terzi (57), Özer Yağız Savun (10), Defne Naz Savun (8), Özlem Savun (34) ve Reyhan Mahmasahatova (31) olduğu öğrenildi.
Öte yandan, yaralılardan Yakup Terzi'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.