Bursa'daki 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından Naci Görür'den açıklama!

Bursa'da yaşanan 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den de bir açıklama geldi. Görür, 1857 yılını örnek göstererek "Bu fay yavaş stres biriktiriyor" dedi.

Bursa'daki 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından Naci Görür'den açıklama!

Bursa'da dün AFAD verilerine göre 4.1 büyüklüğünde bir deprem olmuştu. Saat 15.14'te Bursa'nın Gemlik ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü Kandilli Rasathanesi ise 4.0 olarak açıklamıştı. Depremin derinliği ise AFAD verilerine göre 10.86 km, Kandilli verilerine göre de 4.9 km olarak kaydedilmişti. Tedirginlik yaratan depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den de bir açıklama geldi.

"STRES BİRİKTİRİYOR"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Görür "Gemlik Bursa’da da 4,0 deprem meydana geldi. Deprem KAF’ın güney kolu, Gemlik Fayı üzerinde." dedi.

Görür paylaşımının devamında "Bu fay yavaş stres biriktiriyor." ifadelerini kullandı. Görür paylaşımını "Son deprem 1857 yılında. Sevgiyle" sözleriyle sonlandırdı.

Bursa'daki 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından Naci Görür'den açıklama! - Resim : 1

Bursa'da meydana gelen deprem çevre ilçe ve illerden de hissedilmiş ve korkutmuştu. Kısa süren sarsıntı, vatandaşların büyük panik yaşamasının önüne geçmişti.