Bursa'daki AVM'lere aşı odaları kuruldu! Hem alışveriş hem de aşı...

Bursa'da koronavirüs aşılama programı dahilinde AVM'lere aşı odaları kuruldu. Alışveriş yapan vatandaşlar, hoparlörden anons yapılarak aşı olmaya davet ediliyor.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Bursa'da 3 AVM'ye aşı odaları kuruldu. Kurulan aşı odalarında vatandaşlar randevusuz aşı olabiliyor. Bu durum alışveriş yapmaya gelen vatandaşlara anons edilerek duyuruluyor. Anonsu duyan vatandaşlar hem alışverişlerini yapıyor, hem de koronavirüs aşılarını oluyor. Bursa'da Kentmeydanı, Korupark ve Suryapı AVM'ye giden 18 yaş üstü vatandaşlar randevu almaksızın koronavirüs aşılarını olabiliyor. Bursa'da ayrıca 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yıldırım Bayrak Alanında aşılama yapılıyor.

"Bursa'da 3 AVM ve 2 meydanda aşılama devam ediyor"

AVM'lerdeki aşı kliniklerini gezen Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, "Bursa'da aşı çalışması uzun zamandır sürüyor. İlimizdeki bütün sağlık tesislerinde aşılama çalışmalarımız devam ediyor. Artık 18 yaş üzerindeki istisnasız bütün vatandaşlarımızın aşı hakkı var. Biz de bu vesileyle vatandaşa yerinde ulaşabilmek için vatandaşların en çok ziyaret ettiği noktalarda aşı ekiplerimizi oluşturduk. Bursa'da 3 AVM ve 2 meydanda aşılama çalışmalarımız devam ediyor. Aşılama çalışmalarımız sabah 9'da başlayıp akşam 9'a kadar devam ediyor" dedi.