Ünlü restoran savaş alanına döndü! Köfteci Yusuf'ta 'masa silme' kavgası!

Bursalı ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf'un Başakşehir şubesinde kavga çıktı. Alışveriş merkezinde bulunan restoranda yemek yiyen bir aile ile garsonlar arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Müşterinin masasının silinmesini istemesi üzerine çıktığı iddia edilen kavga bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ünlü restoran savaş alanına döndü! Köfteci Yusuf'ta 'masa silme' kavgası!

Başakşehir’deki bir alışveriş merkezinde bulunan Köfteci Yusuf'ta yemek yiyen aile ile garsonlar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. 
Geçtiğimiz günlerde Başakşehir Kayaşehir’de bulunan bir alışveriş merkezindeki Köfteci Yusuf'ta yaşanan olayda iddiaya göre, alışveriş merkezinin restoran katındaki bir köftecide yemek yiyen aile ile garsonlar arasında müşterinin masasının silinmesini istemesi üzerine tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma kısa sürede tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü ve diğer restoran çalışanları da kavgaya müdahil oldu. Köftecinin savaş alanına döndüğü, müşterilerin panik içinde kaçıştığı kavga ailenin dışarı atılmasıyla son buldu. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.