O notun sahibi konuştu

Sosyal medyada paylaşılmasının ardından herkesin konuştuğu, "Sizlere hayat borçluyum" notunun sahibi konuştu. Bursa'nın İnegöl ilçesindeki korona virüs hastalığını yenen ve doktorlara bu şekilde teşekkür eden Ömer Şimşek açıklamalarda bulunarak insanlara evde kal çağrısı yaptı.

İnegöl Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından Kovid-19'u yenen Ömer Şimşek (23) taburcu edildi. Ömer Şimşek’in odasını temizleyen görevliler yatakta bir not buldu. Notta, "Yazacak kağıt bulamadım. Sizlere bir hayat borçluyum. İlginiz alakanız için size minnettarım. Allah'ım sizi korusun, sizi çok seviyorum. Allah sizi ailenize bağışlasın. Lütfen iyi olun, sizler melek gibisiniz. Hakkınızı helal edin" satırlarını okuyan sağlık çalışanları duygusal anlar yaşadı.

İnegöl Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından Kovid-19'u yenen Ömer Şimşek (23), yaptığı açıklamada, evde kalmanın önemine değinerek, sağlık çalışanlara duyduğu minnet duygusunun altını çizerek şunları söyledi:

1 hafta önce bugün korona virüs testim pozitif çıktı, çok korktum. İş yerimden eve geldiğim zaman 112 sağlık çalışanları ile bir araya geldim. Bana yapmam gerekenleri söylediler, eksiksiz yapacağıma söz verdim. Sonra gelip alarak hastaneye götürdüler.

Şaka değildi bu, korkunç bir hastalık. İçim deki inancı, zafer duygusunu hiç yitirmedim, sürekli çabaladım ve yendim. İnançlı olun ve lütfen dışarı çıkmayın. Bana bir şey olmaz demeyin, bende öyle diyordum ama bu hastalığın bende bir kurbanı oldum. Çabaladım ve yendim.

Bana bir şey olmaz diyerek dışarı gezmeyin, evde kalın. Tedavim sırasında doktorlar, hemşireler benimle canları pahasına ilgilendiler. Gece 2’de, sabah 5’te arayıp, yanımıza gelip, ihtiyacınız var mı diye her dakika sordular, onlara minnet borçluyum. Elimden gelen tek bir şey vardı bir mektup yazarak onların motivasyonunu yükseltmek. Oda da ki kağıt mendilin kartonunu alarak ona yazdım imkanım yoktu. Mutlu etmiştir umarım, sağlık çalışanlarımız sizleri çok seviyorum, iyi varsınız, hakkınızı helal edin.