Duşakabinde yakalandılar

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken iş yerlerine baskında kumar oynatıldığı tespit edildi. Baskından kaçmaya çalışan bir çift ise iş yerinin banyosunda bulunan duşakabinde yakalandı.

Duşakabinde yakalandılar

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde ihbarları değerlendiren polis ekipleri iki ayrı adrese baskın düzenledi. Kumar oynatıldığı belirtilen adreslerde polislerden kaçmak isteyen bir çift duşakabinde yakalanırken, mutfak lavabosunun altındaki dolaba giren bir kişi de kendisini saklayamadı.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Osmangazi ilçesinde, korona virüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken 2 iş yerinin açıldığını ve kumar oynandığını belirledi.

2 iş yerine baskın düzenleyen ekipler, 40 kişiyi yakaladı. Çok sayıda fiş ve iskambil kağıdı ele geçirilen baskında, polisten kaçmaya çalışan bir çift, gizlendikleri duşakabinde, bir kişi de mutfak lavabosunun altındaki dolapta yakalandı.

Kumar oynarken suçüstü yakalanan 4 kişiye toplam 4 bin 900 TL para cezası kesilirken, kumar oynatmak için yer temin eden 4 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. 40 kişinin tamamına ise Hıfzısıhha Kanunu’na muhalefet suçundan 3 bin 150’şer TL olmak üzere toplam 126 bin lira para cezası kesildi.