Buse Varol neden Alişan'ın kardeşinin anma törenine katılmadı?

Kardeşi Selçuk Tektaş’ı birinci ölüm yıldönümünde mezarı başında anan Alişan’ı eşi Buse Varol neden yalnız bıraktı?

Geçen hafta ablası Nalan Avcı’yı kaybeden Ceylan’ın acısına ortak olan Alişan, bu hafta ise kardeşi Selçuk Tektaş’ı birinci ölüm yıldönümünde mezarı başında andı. Aynı zamanda menajerliğini yapan Selçuk Tektaş’ı geçen yıl koronavirüs nedeniyle 38 yaşında kaybeden şarkıcının gözyaşları sel oldu.

Alişan, annesi Suzan Tektaş ve yengesi Merve Tektaş’la dua okunurken sık sık ağlama krizine girdi.

Mezarlığa Alişan’ın eşi Buse Varol’un gelmemesi ise dikkat çekti. Buse Varol’un geçen şubat kızı Eliz’in 1. yaş gününde evdeki yas ortamını hiçe sayıp görkemli bir doğum günü partisi düzenlemesi evlat acısıyla sarsılan kayınvalidesi Suzan Tektaş’ı ve iki çocuğuyla beraber büyük acı yaşayan eltisi Merve Tektaş’ı fena halde öfkelendirmişti. Alişan’la Buse Varol o günlerde aile içinde yaşanan bu gerilim nedeniyle boşanma noktasına kadar gelmiş ve son anda ayrılmaktan vazgeçmişti. Aylardır tarafların arasındaki buzlar erimedi. Merve Tektaş, ayrıca Buse Varol’un Alişan’a “Yeğenlerinle ilgilen ama beni ve kendi çocuklarını da ihmal etme” diyerek uyarıda bulunması üzerine ise bir dönem arasının çok iyi olduğu eltisini sosyal medyadan engelledi. Buse Varol da bu nedenle daha fazla gerginlik yaşanmaması için mezarlığa gitmedi. Varol sosyal medya sayfasından Selçuk Tektaş’ın mezarının fotoğrafını paylaşıp “Hep kalbimizdesin… Bitanecik aslan ammomuz” mesajını yayınladı.

Alişan sosyal medya sayfasından da şu duygusal satırları kaleme aldı:

“Bir yıl geçti sensiz Selçuk… tam 1 yıl, 1 aydır sesini duyamıyorum ve bir daha asla duyamayacağım. Sadece 1 kere geldin rüyama ve kısacık konuştun gittin. Ben hiç böyle bir dünya hayal etmemiştim. Sensiz hiçbir hayalim yoktu. Kaderimizin, alın yazımızın böyle olacağı ve seni çok erken kaybedeceğim aklımın ucundan geçmezdi. Yapacağımız daha o kadar çok şey vardı ki, her şey yarım kaldı… Senin emanetlerine bir gün dahi öf dersem Allah o anda canımı alsın…

Bilmiyorum şu anda neredesin, bizi görüyor musun, izliyor musun ama bizim sensiz tek bir saatimiz geçmiyor. Her gittiğim yerde senden bahsedilince gururlandırmaya devam ediyorsun beni… Burak ve Eliz de her zaman senin gibi bir amcaları olduğu için gurur duyacak. İşimde, evimde, tatilde her yerde seninleyim. Bir gün buluşacağız ve sana kavuşacağım. Allah ne kadar ömür verir bana bilmiyorum ama sen rahat uyu… ben nefes aldıkça hep yanlarındayım. Seni çok seviyorum.”

Kardeşinin etrafı demir parmaklıklarla çevrilen mezarının başında annesi ve yengesiyle beraber uzun uzun dua eden ünlü şarkıcı, daha sonra anmaya katılan yakınlarıyla tek tek selamlaştı.