Buse Varol paylaştı, ortalık karıştı “Üçüncü çocuk mu geliyor?” Gerçek bambaşka çıktı! İşte olay fotoğraf ve hikayesi

Boşanmanın eşiğine gelen Buse Varol ve Ünlü türkücü Alişan çifti cephesinden yeni gelişmeler yaşanıyor. Mutlu birlikteliklerine dolu dizgin devam eden çift magazin gündeminde yer almaya da devam ediyor. Son gelişme ise hayranlarına şok yaşattı, ortalık bir anda karıştı. İşte olay paylaşım...

Buse Varol paylaştı, ortalık karıştı “Üçüncü çocuk mu geliyor?” Gerçek bambaşka çıktı! İşte olay fotoğraf ve hikayesi

Buse Varol’un son yaptığı paylaşım sonrası hayranları mesaj yağmuruna tuttu. Herkes Üçüncü çocuk geliyor yorumlarında bulundu ama gerçek bambaşka çıktı. İşte detaylar.

Bilindiği üzere Alişan ve Buse Varol çift yakın zamanda boşanma haberleriyle gündeme gelmişti. Ancak çift mutlu birlikteliklerini sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar ve birbirlerine yaptıkları göndermelerle devam ettirmeyi başardılar.

Bu mutlu birliktelik Buse Varol’un yaptığı son paylaşımla üçüncü çocuk mu geliyor yorumlarına neden oldu. Ama gerçek başka çıktı.

Buse Varol yaptığı paylaşımı hayranlarının üçüncü çocuk yorumlarına neden oldu. Alişan ve Buse Varol’un Eliz ve Burak isimli iki çocuğu bulunuyor.

Çift daha önce de üçüncü çocuk haberleriyle gündeme gelmişti. Ancak iddiaları yalanladılar. Alişan ise kameralar karşısına geçmiş iddiaları bizzat yalanlamış hatta bakıcı parasının pahalılığından dert yanmıştı.

Buse Varol ise yaptığı paylaşımıyla üçüncü çocuk geliyor söylentilerine neden oldu. Buse Varol, paylaşımda ultrason cihazıyla bebek kontrolü yaptırıyormuş gibi gözüktüğü fotoğraf bambaşka çıktı. 

Buse Varol üçüncü çocuk
Buse Varol'un sosyal medyada çarpıtılarak yayınlanan paylaşımı

 

Sosyal medyada ve bir çok yerde çarpıtılarak paylaşılan fotoğrafın aslı ise aşağıdaki gibi. Asıl fotoğrafta buse varol zaten yaptığı paylaşıma “Bacak, kol ve karın kası yaptık bugün” diyerek de ekleme yapıyor.

buse varol
Buse Varol'un asıl paylaşımı ise bu fotoğraf...