Bütün dünya onları arıyor ama onların keyfi Türkiye'de yerinde! Önce suyun içinde dans ettiler sonra ise bir güzel oyun oynadılar... 2 tanesi bir arada

Bütün dünya onları arıyor ama onların keyfi Türkiye'de son derece yerinde. Yalova’nın Çiftlikköy ilçesi kıyısında nesli tükenme tehdidi altında olan iki canlı suyun içinde dans ettiler sonra ise bir güzel oyun oynadılar. Bir süre sonra onları kayda alan vatandaşı fark eden sevimli canlılar eğlencelerine devam etti.

Nesli tükenme tehdidi ile karşı karşıya olan ve koruma altındaki su samurları Yalova’nın Çiftlikköy ilçesi kıyısında eğlenceli vakit geçirirken görüntülendi. Suyun içinde önce dans eden sonra ise oyun oynayan su samurlarının keyifli anları anbean kayda alındı. 

 DAKİKALARCA SUYUN İÇİNDE VAKİT GEÇİRDİLER

Çiftlikköy ilçesi Elmakent Sitesi sahilinde gece saatlerinde birbirleriyle oyun oynayan su samurlarını gören vatandaş o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Görüntülerde su samurları dans eder gibi birbirleriyle oynarken bir yandan da kendilerini kameraya çeken vatandaşı izledi. Su samurları bir süre sonra gözlerden kayboldu.

 

Bütün dünya onları arıyor ama onların keyfi Türkiye'de yerinde! Önce suyun içinde dans ettiler sonra ise bir güzel oyun oynadılar... 2 tanesi bir arada - Resim : 1