Büyükanne demeye bin şahit lazım! 61 yaşındaki kadının kaslı vücudu gençlere taş çıkarttı! "Güçlü olmak için asla çok yaşlı değilsiniz"

Batı Sussex'ten 61 yaşındaki Jacqueline Hooton, fitness ile yaşlanmaya karşı mücadele ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaşlandıkça güçlü olmanın neden bu kadar önemli olduğunu anlattı.

Büyükanne demeye bin şahit lazım! 61 yaşındaki kadının kaslı vücudu gençlere taş çıkarttı! "Güçlü olmak için asla çok yaşlı değilsiniz"

Batı Sussex'ten 61 yaşındaki Jacqueline Hooton, fitness ile yaşlanmaya karşı mücadele etmesiyle tanınıyor. 50 yaş üstü kadınlara her yaşta hem muhteşem hem de formda olabileceğinizi gösteriyor .

Büyükanne, fitness ipuçlarını internette paylaşmasıyla tanınıyor ve kuvvet antrenmanının önemini vurguluyor. Yakın zamanda, yaşlandıkça işi ortaya koymanın neden bu kadar önemli olduğunu açıkladı.

Süper fit anneye göre kas geliştirmek hayati önem taşıyor ve ne kadar harika göründüğünü gördüğünüzde onu dinleyeceğinizi söylemek doğru olur. Fotoğraflarında ve videolarında her zaman kendinden emin ve formda görünüyor.

Büyükanne demeye bin şahit lazım! 61 yaşındaki kadının kaslı vücudu gençlere taş çıkarttı! "Güçlü olmak için asla çok yaşlı değilsiniz" - Resim : 1

Çaba sarf ederek uzun bir yol kat edebilirsiniz ve aynı zamanda esnekliği de koruyabilmenizi sağlar. Jacqueline'e göre ağırlık kaldırmanın pek çok faydası var ve insanların, antrenmanlarından en iyi verimi almalarının ne kadar önemli olduğunu bilmelerini istiyor.

Instagram'da yazan Jacqueline şunları söyledi: "Bariz cevabı gözden kaçırmak kolaydır! İpucu açıklamadadır; kuvvet antrenmanı güçlenmekle ilgilidir.

"Evet, sağlığa, performansa ve fonksiyona başka pek çok faydası da var. Ancak kuvvet antrenmanına katılmanın en basit sebebini istiyorsanız, bu daha da güçlenecek olmanızdır ve ben güçlenmenin neden bir zorunluluk olduğunu düşünemiyorum. kötü bir fikir!

"Güçlü olmak, yani sizin en güçlü versiyonunuz, günlük hayatınızdaki her şeyi biraz daha kolaylaştırır. İşleri aşırı karmaşık hale getirmek kolaydır, kuvvet antrenmanının iyi bir fikir olmasının başka birçok nedeni vardır, ancak şüphe duyduğunuzda temelleri hatırlayın.

Gönderiyi paylaştığından beri 900'den fazla beğeni aldı. Takipçileri de hemen yorum yaptı; hayranlar onu "ilham kaynağı" olarak nitelendirdi.