Buzun üzerinde gezerken kendisini bir anda dondurucu suyun içinde buldu. Acıyla çırpınan vahşi yaratığın imdadına itfaiye ekipleri koştu

Buzun üzerinde gezerken kendisini bir anda dondurucu suyun içinde buldu. Acıyla çırpınan vahşi yaratığın imdadına itfaiye ekipleri koştu. Donmak üzereyken çırpınmaya devam eden geyik, itfaiyecilerin özverili çalışması sonunda kurtulmayı başardı.

Owatonna İtfaiyesi bir Facebook gönderisinde, itfaiyecilerin suyun üzerinde kalmakta zorlanan bir geyiği kurtarmak için Eyalet Doğal Kaynaklar Departmanına yardım etmesi için çağrıldığını söyledi. Bir itfaiyeci özel bir kurtarma kıyafeti giydi ve geyiğe yardım etmek için dışarı çıktı.

DOĞAYA GERİ DÖNDÜ

Gönderide "Bu elbise, su geçirmez kapüşon, eldivenler ve ekli çizmelerle birlikte tamamen su geçirmezdir. Giysinin yalıtımı ve yüzebilirliği, zihinsel ve fiziksel yeteneklerimizi buzlu soğuk suda uzun süre korumamıza olanak tanıyor." dedi. Videoda, itfaiyecinin geyiği tekrar buza doğru ittiği ve onu kıyıya doğru yönlendirmeye başladığı görülüyor. Gönderide, "Geyik başarılı bir şekilde çıkarıldı ve sonunda vahşi doğaya geri döndü" denildi.