Caddede görülen dev canlı vatandaşları panikletti! Hemen ekipler çağırıldı. Uzunluğu onların bile ağzını açık bıraktı

Vatandaşların sıklıkla kullandığı işlek bir caddede sürünürken bulunan dev canavar herkesi korkuttu. Hemen polisler aradı ve birine zarar vermeden duruma müdehale edilmesi istendi. Uzunluğunu gören polislerin ağzı açık kaldı.

Caddede görülen dev canlı vatandaşları panikletti! Hemen ekipler çağırıldı. Uzunluğu onların bile ağzını açık bıraktı

İngiltere polisi, Gecenin geç saatlerinde aldıkları ilginç bir ihbarla yola koyuldu. İhbarda 12 metrelik dev bir Burma pitonunun kasabayın işlek bir caddesinde hareket ettiği söyleniyordu.

West Midlands Polisi çağrı sonucu yaşananları bir Instagram paylaşımında anlattı. Gönderide, "RSPCA meslektaşları genellikle bu durumla ilgilenirken, çağrının saati nedeniyle katılamadılar, bu nedenle bazı cesur müdahale memurlarımız devreye girdi. Yılanı güvenli bir şekilde kurtarmayı ve çok fazla kayma olmadan minibüsümüze taşımayı başardık. Yılan daha sonra gece bakımı için yakındaki bir veteriner hastanesine transfer edildi." ifadeleri kullanıldı.

Caddede görülen dev canlı vatandaşları panikletti! Hemen ekipler çağırıldı. Uzunluğu onların bile ağzını açık bıraktı - Resim : 1

YILANIN KÖKÜ BELİRSİZ

Polis, sarı pitonu kontrol altına almak için birkaç memurun birlikte çalıştığını gösteren bir fotoğraf paylaştı. Yılanın kökeni belirsizdir ancak Güneydoğu Asya'ya özgü Burma pitonları İngiltere'de yaygın evcil hayvanlardır .