Caddede havaya rasgele ateş açtı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Nuri T., daha önce kavga ettiği kişilerin evinin önünde pompalı tüfekle rastgele ateş açtı. İlçe Emniyet Müdürü Kamil Aydın ve diğer polisler, Nuri T.’yi çelik yelek giyerek ikna etmek için yarım saat uğraştı.

Caddede havaya rasgele ateş açtı

Olay,Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi, elinde pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Olayın tanıkları polise haber verdi.

İhbarın ardından birçok polis ekibi bölgeye sevk edildi. Polis, çevrede güvenlik önlemleri aldı ve caddeyi yaya ve araç trafiğine kapattı. Şüphelinin Nuri T. olduğu ve daha önce kavga ettiği kişilerin evinin önünde havaya ateş ettiği tespit edildi.

 Polis ekipleri, Nuri T.'den silahı bırakıp teslim olmasını istedi. Nuri T. direnirken, bu sırada olayı haber alan babası geldi.

Babasının ikna çabası da sonuç vermeyince Pamukkale İlçe Emniyet Müdürü Kamil Aydın ve diğer polisler çelik yelek giyerek Nuri T.'nin yanına gitti. Aydın’ın çabaları sonucu Nuri T., elindeki tüfeği yere bırakıp, teslim oldu. Gözaltına alınan Nuri T., polis merkezine götürüldü.