Cadılar Bayramı dekorasyonu sanıyorlardı: Çocukların bahçede buldukları şey travma yarattı! Hemen polise haber verdiler

İskoçya’nın Aberdeen şehrindeki bir evin bahçesinde oyun oynayan iki çocuk, plastik bir torba içinde insan kafatası buldu. Çocukların yaşanan olay sonrası travma yaşadıkları belirtildi.

Cadılar Bayramı dekorasyonu sanıyorlardı: Çocukların bahçede buldukları şey travma yarattı! Hemen polise haber verdiler

Edinilen bilgilere göre olay Aberdeen şehrindeki Heathryfold Place'da meydana geldi. 25 yaşındaki Tegan Mayall, Press and Journal'a yaptığı açıklamada dört yaşındaki oğlu Noah ve komşularının kızının yaşadıkları apartmanın bahçesinde oyun oynadığını söyledi.

ÇOCUKLAR İNSAN KAFATASI BULDU

Mayall çocukların bahçede plastik bir torbaya sarılı olan insan kafatası bulduklarını söyledi.
Müfettişler Çarşamba günü öğleden sonra olay yerinde beş saat çalıştı ve bina sakinlerinin arama süresince dairelerinde kalmalarını istedi.

CADILAR BAYRAMI DEKORASYONU

Tegan, çocukların olay nedeniyle "travma" yaşadıklarını da sözlerine ekledi. Tegan, “İkisi de bahçenin kenarına koştular ve bu çantayı aldılar ve içinde ne olduğundan emin değildik. Çocuklar onunla dalga geçiyorlardı çünkü bunun bir Cadılar Bayramı dekorasyonu olduğunu düşünüyorlardı, çünkü öyle görünüyordu. Normalde sessiz bir binadır ve herkes dışarı çıkar ve bir bahçede bulmayı umduğunuz gibi değil” ifadelerini kullandı.

Cadılar Bayramı dekorasyonu sanıyorlardı: Çocukların bahçede buldukları şey travma yarattı! Hemen polise haber verdiler - Resim : 1

BİR YERDE DAHA İNSAN KALINTILARI BULUNDU

Aberdeen'deki korkunç bulgu, son günlerde Birleşik Krallık’ta insan kalıntılarının keşfedildiği tek zaman değil. Geçen Perşembe günü Nottinghamshire'da yoldan geçen biri ormanlık alanda bir cesede rastladı. Polis, bölgeyi kordon altına aldı ve uçuşa yasak bölge oluşturarak drone'ların sitenin fotoğrafını çekmesini engelledi.

Bir antropolog da dâhil olmak üzere uzman memurlar ve bilim adamları daha sonra cesedin bulunduğu yamayı taradılar ve bir tanık, adli müfettişlerin yerdeki alanları kazmak için mekanik bir kazıcı kullandığını anlattı.