Çağatay Ulusoy alacağı bölüm başı ücretiyle rekor kırdı!

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Fox TV'de yayınlanacak olan yeni dizisi için kolları sıvadı. Son zamanlarda dijital platformlarda yayınlanan dizi ve filmlere ağırlık veren yakışıklı oyuncunun, yeni dizisi 'Gaddar' dan alacağı rakam ise dudak uçuklattı.

Çağatay Ulusoy alacağı bölüm başı ücretiyle rekor kırdı!

Bir süredir dijital platformda yayınlanan dizi ve filmlerde izleyiciyle buluşan Çağatay Ulusoy, en son Aras Bulut İynemli ile başrolü paylaştığı 'İçerde (2016-2017) dizisiyle televizyon ekranlarına gelmişti. Yakında FOX' da başlayacak 'Gaddar' adlı dizinin kadrosunda yer alan 33 yaşındaki oyuncu, bölüm başı ücretiyle rekor kırdı. Son olarak dijital platformda 'Terzi' isimli dizide rol alan yakışıklı oyuncu, Ay Yapım’ın yeni dizisinde 'Levent' karakterini canlandıracak.

Hazırlıkları devam eden Gaddar'ın yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun kaleme aldığı yapımda, 'Aydan' rolünü oynayacak başrol kadın yıldızıla ilgili henüz karar verilmediği öğrenildi.

Çağatay Ulusoy alacağı bölüm başı ücretiyle rekor kırdı! - Resim : 1

 

TÜRKİYE'NİN EN PAHALI OYUNCUSU OLDU

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Çağatay Ulusoy, yeni dizisiyle yaptığı anlaşmayla birlikte "Türkiye'nin en pahalı oyuncusu" ünvanını elde etti. Ünlü oyuncunun 'Gaddar'dan alacağı ücret rekor kırdı.

BÖLÜM BAŞINA 2 MİLYON TL

2010 yılında Best Model of Turkey birincisi olan ve pek çok dizi ve filmde rol alan Çağatay Ulusoy bu kez anlaştığı rakamla, şimdiye kadar bölüm başına alınan en yüksek ücrete imza attı. Yakışıklı oyuncunun, Gaddar'da bölüm başına 2 milyon TL'yi aşan bir rakam kazanacağı iddia edildi.

Çağatay Ulusoy alacağı bölüm başı ücretiyle rekor kırdı! - Resim : 2

Yer aldığı projeler ile yurt dışı satışı en çok olan oyunculardan Çağatay Ulusoy, yeni ücreti ile ikinci sezonu ekranlara gelen 'Aile' dizisiyle 1.5 milyon TL'ye anlaşan Kıvanç Tatlutuğ'u da geride bıraktı.