Murat Sarı ile Mücahit Birinci arasında tartışma! Haddinizi bileceksiniz!

tv100'de yayınlanan Çağla Atlı ile Şimdi Konuşalım programına katılan Murat Sarı ile Mücahit Birinci arasında gergin anlar. Murat Sarı, Mücahit Birinci'ye "Haddinizi bileceksiniz!" diye bağırdı.

tv100'de yayınlanan Çağla Atlı ile Şimdi Konuşalım programının dün akşamki konukları hukukçu Mücahit Birinci, Konsensus Araştırma Başkanı Murat Sarı, Kadir Gökmen Öğüt ve Doç. Dr. Hüseyin Alptekin'di.

Murat Sarı, program sırasında geçmiş seçimlerle ilgili bilgi verdiği sırada Mücahit Birinci'den gelen sorulara tepki gösterdi. Birinci'yi gergin olmakla suçlayan Sarı, Kadir Gökmen Öğüt'ün de sözlerinin kesildiğini ileri sürerek "Neden bu kadar gerginsiniz?" diye sordu.

Mücahit Birinci ise, "Hiç gergin değilim. Çok da sevimli bir insanım" diyerek yanıtladı. "Geldiğinizden beri (Doç. Dr. Hüseyin Alptekin'i kastederek) beyefendiyi hiç kesmediniz. Kadir beyi sürekli kestiniz" diyerek itham etti. Birinci ise bu suçlamayı reddetti.

Ardından ses tonunu yükselten Sarı, 8 kez üst üste "Haddinizi bileceksiniz" diyerek bağırdı. Birinci Sarı'nın provokasyon yaptığını ifade ederken, Sarı da Birinci'yi provokatör olmakla suçladı.

Program reklam arasına gittikten sonra Murat Sarı canlı yayından kendi isteğiyle ayrıldı.